Rørlegger Sentralen AS og Bravida inngår samarbeid

Rørlegger Sentralen AS har inngått en samarbeidsavtale med Bravida. Samarbeidet vil primært bestå av bistand med vaktoppdrag for Bravidas kunder.

Published Last updated

Gjennom denne avtalen vil Rørlegger Sentralen AS stille sin kompetanse og ressurser til rådighet sammen med Bravida, for å sikre at Bravidas kunder opplever en bedre vakttjeneste. Ved å kombinere de to bedriftenes ekspertise, kan vi sammen tilby kundene raskere responstid, økt tilgjengelighet og en høyere grad av fleksibilitet. Rørlegger Sentralen kan med sin vaktordning bistå med spylebiler og med trasésøk om det skulle være nødvendig.

– Vi er svært stolte over å kunne samarbeide med en så anerkjent aktør som Bravida. Dette samarbeidet er et bevis på vår sterke posisjon i markedet, og vår evne til å levere høykvalitetstjenester, sier Adrian Bach, Salgsleder i Rørlegger Sentralen AS.

Samarbeid på tvers av bedrifter innen VVS-bransjen er en viktig faktor for å sikre en bærekraftig og innovativ utvikling. Ved å dele kunnskap og ressurser kan bedriftene styrke sin konkurransekraft og bedre møte kundenes behov.

– Samarbeidet med Rørlegger Sentralen AS er et godt eksempel på hvordan vi kan styrke vår posisjon i markedet, gjennom samarbeid med andre dyktige aktører. Ved å utvide vårt nettverk kan vi tilby kundene våre enda mer komplette og skreddersydde løsninger, sier Jan Erik Herregarden, Avdelingssjef i Bravida Norge AS.

Powered by Labrador CMS