Foreningens ambisjon har alltid vært å være ledende på formidling av kunnskap til bransjen.Dette gjør vi gjennom å skape viktige møteplasser for alle som er opptatt av energi- og miljøteknikk. Les mer om NemiTek her.

Empty article - Title

Medlemskap

Dette får du som medlem:

Rabatt på kurs, konferanser, seminarer og sosiale arrangementer
Prioritert deltakelse på NemiTek-arrangement
Abonnement på medlemsbladet Norsk VVS (11 utgaver årlig)
Gratis adgang til medlemsmøter, også digitalt
Gratis tilgang til VVS-TV i kompetansebiblioteket.no
Faglig oppdatering
Muligheten til å bygge et faglig og sosialt nettverk
Kontakt med internasjonale fagmiljøer

Spennende nyheter for medlemmer i 2021


Den største nyheten i 2021 er at vi skal skape enda mer unikt redaksjonelt innhold på nemitek.no. Noe av dette vil bli låst bak en ny betalingsløsning, men blir gratis for deg som medlem i NemiTek.

Året som har gått har gitt oss solid erfaring med webinarer og direktesendinger. I 2021 fortsetter vi satsningen med en rekke webinarer som vil bli gratis og eksklusivt for medlemmene i hele landet.

Mange har benytte våre digitale plattformer for å hente ny fagkunnskap i 2020. Vi gjør derfor en storsatsning i Kompetansebiblioteket og kursportalen i 2021. Alt får ny drakt og blir mer brukervennlig. Vi gleder oss til å kunne tilby alle våre medlemmer en helt ny plattform.

Vi håper at vi ikke trenger å gå langt inn i det nye året før det blir åpnet opp for å sees igjen. Vi står klar og har på planen å lage mange fysiske møteplasser for bransjen. Her lover vi prioritet og gode priser til alle våre medlemmer.

Ønsker du å endre informasjonen vi har på deg? Trykk her og fyll ut skjemaet!

Eventuell utmelding for neste kontingentperiode (2022) må skje skriftlig innen 01.01.2022 til [email protected]

Arrangement

Arrangement

Foreningen har 12 engasjerte lokallag som arrangerer kurs, medlemsmøter og sosiale sammenkomster i hele landet. Som medlem får du rabatter og gratis deltakelse på flere av arrangementene. Du får også tilgang til en rekke spennende webinarer.

Se alle arrangementer i kalenderen.

Konferanser

Konferanser

Foreningen arrangerer store konferanser, blant annet Driftskonferansen, Nord-Norske VVS Dager, Solstrandkonferansen, og Kvinner i Myrkdalen. Som medlem får man rabatterte priser.

Les mer om våre arrangementer.

Digitale kurs

Digitale kurs

I vår kursportal finner du flere digitale kurs. Oppgaver medfølger flere av de digitale kursene og noen er også eksamensforberedende. Medlemmer kan ta digitale kurs til rabatterte priser.

Gå til kursportalen.

Fagblader

Fagblader

Foreningen tilbyr fagblader til flere deler av bransjen. Som medlem i foreningen får du Norsk VVS på kjøpet, samt tilgang på medlemskampanjer på våre andre fagblader.

Se alle våre fagblader.

.

.

VVS-foreningen er en veldig viktig forening, både faglig, som nettverk og sosialt. Setter stor pris på å tilhøre et fagfelt med en så bra faglig forening!

- Medlem

Powered by Labrador CMS