Tormod Olav Løkken, Skanska, Sander Nymo, Skanska, Thorbjørn Olsen, Heidenreich og Lars- Kristian Halvorsen, Heidenreich.

Heidenreich inngår 3-årig samarbeidsavtale med Skanska

Heidenreich er svært stolte og ydmyke over inngåelsen av en omfattende 3-års rammeavtale med Skanska, en av Norges fremste entreprenørvirksomheter. Dette partnerskapet markerer et betydningsfullt skritt fremover i et allerede etablert samarbeid mellom de to selskapene.

Published

Gjennom årene har Heidenreich og Skanska samarbeidet på flere av Norges mest betydningsfulle veiprosjekter, og dette partnerskapet styrker ytterligere deres felles engasjement for å levere kvalitet og bærekraftighet til det norske samfunnet. 

Som en anerkjent leverandør av blant annet VA- kummer og rørplast, er Heidenreich stolt over å være leverandør til Skanska på to av landets mest omfattende veiprosjekter: OPS Hålogalandsvegen og E102.

Miljøvennlig praksis og bærekraftig utvikling

Det er særlig verdt å fremheve at begge selskapene deler en felles forpliktelse til miljøvennlig praksis og bærekraftig utvikling. Denne felles forståelsen danner grunnlaget for et solid partnerskap mellom Heidenreich og Skanska, hvor begge selskaper jobber mot felles mål og verdier.

Rammeavtalen innebærer en forpliktelse fra Heidenreich om å levere høykvalitetsprodukter og -tjenester som oppfyller de strenge kravene og standardene satt av Skanska. Denne forutsigbare og langsiktige avtalen sikrer en smidig og effektiv gjennomføring av prosjekter, samtidig som den styrker forholdet mellom de to selskapene.

Høye krav til samarbeid

– Heidenreich er svært fornøyd med å kunne fortsette vårt samarbeid med Skanska, og vi ser frem til å fortsette å levere innovative løsninger som bidrar til å forme Norges infrastruktur, sier Thorbjørn Olsen, salgssjef VA Norge i Heidenreich. 

– Vår felles forpliktelse til kvalitet, bærekraftighet og miljøansvar gjør dette partnerskapet spesielt meningsfullt, og vi er glade for å være en del av Skanskas vei mot en mer bærekraftig fremtid, legger han til.

Denne rammeavtalen understreker Heidenreichs posisjon som en pålitelig og kompetent partner innenfor VA- løsninger, og bekrefter Skanskas tillit til selskapet som en sentral leverandør på deres mest krevende prosjekter.

Powered by Labrador CMS