Nordisk hovedkontor vil ligge på Jaren under ledelse av administrerende direktør John Georg Storvik.

Gjenforenes under TROX Nordic-paraplyen

TROX Auranor AS i Norge og Sverige og TROX Danmark A/S samles under én ledelse.

Published

Vi er glade for å kunngjøre at vi igjen blir samlet som TROX Nordic, noe som vil styrke samarbeidet mellom våre selskaper i Norge, Sverige og Danmark. 

Med felles ledelse i alle tre land vil vi kunne utnytte våre felles ressurser bedre, tilby enda bedre service til kundene våre, og utvikle flere gode løsninger for ventilasjon og inneklima. 

Nordisk hovedkontor vil ligge på Jaren under ledelse av administrerende direktør John Georg Storvik. 

– Jeg gleder meg til å ta på meg dette ansvaret og ser frem til å jobbe enda tettere med våre kolleger og kunder i Danmark. Sammen vil vi være godt rustet til å levere toppkvalitetsprodukter og - systemer til hele det nordiske markedet, sier Storvik.

 Fra 1. september har John Georg Storvik midlertidig fungert som administrerende direktør også i Danmark, men rekrutteringsprosessen av ny adm.dir. for det danske selskapet er allerede i gang.

 TROX Auranor er allerede godt kjent for høykvalitetsprodukter og god kundeservice. Nå som vi samler kreftene i Norden, ser vi frem til å fortsette å levere innovative løsninger og god service til enda flere kunder på tvers av landegrensene. 

Gjennom 50 år har TROX Auranor AS drevet produktutvikling, produksjon og salg av luftfordelingsutstyr i Norge. Optimalt inneklima, enkel montasje, nøyaktig innregulering, effektiv produksjon og høy kompetanse har vært fokusområder i vår utvikling i alle år. Dette har gjort oss til en ledende produsent og leverandør av luftfordelingsutstyr i Norge, og gitt oss et solid fundament til videre satsing i Norden. 

Powered by Labrador CMS