PRESSEMELDING

Bevent Rasch kjøper Kro Produksjon A/S

Bevent Rasch AB har tegnet avtale med Kro Produksjon A/S og deres hovedeier om kjøp av aksjene i Kro Produksjon AS. Kjøpet gjennomføres som en del i å oppnå Bevent Rasch nye vekststrategi.

Published

Bevent Rasch har de seneste årene intensivert sin satsning for å bli en større internasjonal aktør gjennom å blant annet effektivisere og øke sin produksjon, samt utvikle mer exporttilpassede produkter. Ervervelsen av Kro Produksjon gjennomføres som en del i å oppnå Bevent Rasch nye vekststrategi.

- Kro Produksjon AS er et velrenomert familieselskap og en framgangsrik aktør på det norske markedet, med kvalitetsprodukter og godt rykte. De blir en bra partner for oss, ettersom vi utfyller og styrker hverandre. Gjennom å kombinere disse to bedriftene kan vi tilby det nordiske markedet en bredere produktportefølje, sier Anders Freychuss, daglig leder på Bevent Rasch.

Kro Produksjon blir et datterselskap til Bevent Rasch, men beholder navnet og produksjon i Oslo. Kent Østby fortsetter sin rolle som daglig leder i selskapet.

- Jeg har kjent til Bevent Rasch i mange år, et familieselskap med høy kvalitet på sine produkter og som har samme verdier som oss i Kro Produksjon. Vårt samarbeide blir positivt for begge parter – vi har begge kvalitetsprodukter, bra bransjerelasjoner, kunskap og en vilje til å arbeide for å ta markedsandeler og vokse, sier Kent Østby, daglig leder i Kro Produksjon AS.

Powered by Labrador CMS