RYDDEJOBB: Slik så det ut etter at rørleggerne hadde gått fra en av jobbene sine. Nå er den siste forlikssaken oppgjort.
RYDDEJOBB: Slik så det ut etter at rørleggerne hadde gått fra en av jobbene sine. Nå er den siste forlikssaken oppgjort.

Omstridt rørlegger betalte etter forlik

Han har fått knusende kritikk av både bostyrere og kunder, og en av de siste konkursene hans skyldes dyre reklamasjoner. Nå har den omstridte rørleggeren gjort opp for seg etter en sak i forliksrådet.

Published

- En skrekkelig opplevelse, sa kunden etter at han ifølge sine egne tall måtte ut med 650 000 kroner for å rette opp dårlig rørleggerarbeid.

I forliksrådet godtok han 195 000, nærmest som plaster på såret.

I august skrev nemitek.no om hvordan rørleggeren ikke betalte den summen, heller. Heller ikke da arbeidsgiveren ble pålagt å trekke ham i lønn, kom pengene. Nå, derimot, forteller kunden en annen historie. Rett skal være rett, mener han:

– Sent, men godt

– Han bør nok finne på noe annet å gjøre rent faglig, men i den senere tid har han kommet veldig på banen og angret sine synder. Forlikskravet er gjort opp, forteller kunden.

Han mener fremdeles at de 195 000 kronene er langt unna det som han har måttet ut med, men det var summen som ble resultatet etter behandlingen i forliksrådet i fjor. Det er lovlig sent, men han fortjener i hvert fall at det blir kjent at han har gjort opp, mener kunden.

Kunden vil fremdeles ikke stå frem med fullt navn og bilder fra leiligheten. Først og fremst fordi han ikke vil ha historien om dårlig rørleggerarbeid liggende åpent på nett hvis han en dag skal selge. Selv om leiligheten er i perfekt stand i dag, kan slik omtale skape problemer, frykter han.

– Tapte 1,1 million

– Vi hadde en ålreit samtale der han fortalte hvordan han slet med en tidligere kollega, sier kunden.

Totalt mener han å ha tapt 1,1 million kroner på oppussingsprosjektet sitt.
– Erstatningen fra forliksrådet er et langt skudd mot evigheten, men det er merkelig hvordan 200 000 kan føles, mener kunden.

Konkurser

Rørleggeren, det er Marius Koldre i VVS Partner.

I fjor kunne du lese om hvordan firmaet påførte en annen kunde ekstrautgifter på flere hundre tusen kroner på grunn av dårlig rørleggerarbeid. Senere kom han tilbake med bedriften Bygg & VVS Garanti med tilsvarende dårlig resultat. Bedriftene er senere henholdsvis tvangsoppløst og slått konkurs, og bostyrerne kommer med knusende kritikk og anmelder en rekke uregelmessigheter og sammenblandinger.

Nemitek.no har gjort flere forsøk gjennom to uker på å få en kommentar fra Marius Koldre, både direkte, gjennom firmaet som han arbeider i og gjennom advokat Ali Reza Afshar, som representerte ham i forliksrådet. De har ikke svart på telefoner eller beskjeder.

Powered by Labrador CMS