TOPPKARAKTER: Koldre-firmaet KK Rør på Vettre får et snitt på 4,8 av 5 mulige på Mittanbud.
TOPPKARAKTER: Koldre-firmaet KK Rør på Vettre får et snitt på 4,8 av 5 mulige på Mittanbud.

Stjernekarakterer til nytt Koldre-firma

Forrige gang gikk han konkurs, blant annet på grunn av dyre reklamasjoner fra misfornøyde kunder. Nå får også det nye firmaet til Marius Koldre skamros på Mittanbud. Kundene selv bekrefter at de er storfornøyde.

Published

Dette er pålitelig og profesjonelt firma med rimelige priser.» «Effektivt og nøye utført arbeid». «Veldig fornøyd med hele forløpet. Alt fra kommunikasjon til gjennomført arbeid. Ryddig og profesjonelt.»

Snittkarakter: 4,8 av 5

Slik kommenterer kundene KK Rør. Og NB: Dette handler om KK Rør med adresse Vettre i Asker. KK Rør i Hafrsfjord i Stavanger er en helt annen bedrift

Per første halvdel av august har firmaet – altså KK Rør i Asker – 46 evalueringer på Mittanbud. 37 av dem gir fem stjerner av fem mulige. De siste ni gir fire stjerner. Samtidig svarer ikke firmaet på telefon eller på meldinger gjennom anbudsnettsiden.

Medier som skriver om misfornøyde kunder, opplever ofte at de spør om anmeldelsene på en side som Mittanbud kan være forfalsket. Mittanbud forteller da gjerne om gode tiltak for å sikre at vurderingene er reelle. Og i tilfellet KK Rør er de helt ekte.

Ryddig faktura

Nemitek.no har nemlig ringt flere av privatkundene som forteller hvor godt fornøyde de er.

– Ja, dette var bra! bekrefter en av de siste som har fortalt hvor godt fornøyd vedkommende er med KK Rør.

– Jeg sjekket med andre firmaer også, men jeg valgte dem fordi jeg fikk den beste prisen. De gjorde jobben veldig bra, sier kunden.

Vedkommende bekrefter også at alt det formelle så ut helt som det skal: En ryddig faktura med moms. Det samme bekrefter andre kunder.

– Her ble det litt forandringer underveis, forteller en annen. Kunden endte opp med å endre litt på oppdraget underveis. – Rørleggeren var fleksibel, og vi hadde ikke noen problemer i det hele tatt. Og ja: Jeg fikk faktura med moms.

Roser pris og kvalitet

En tredje kunde har anbefalt både kvalitet og prisnivå.
– Det stemmer. Dette er det jeg som har skrevet. Dette var veldig bra! sier han.

En fjerde kunde som Nemitek.no har snakket med, slutter seg til rosen:
– Ja, jeg er veldig fornøyd!

Kunde nummer fire peker også på at rørleggerfirmaet svarte raskt på henvendelsene. Nemitek.no har opplevd det stikk motsatte: Vi har forsøkt å kontakte firmaet både på telefon og på kontaktskjemaet til Mittanbud, men ventet mange uker uten å få svar.

God kommunikasjon

– Det kan umulig stemme. De svarte meg på telefonnummeret som sto oppgitt, sier den fjerde kunden.

Dermed er konklusjonen fra 46 kunder klar: God kommunikasjon, raskt og ryddig arbeid, god service og pris.

Siden KK Rør ikke har svart på henvendelser, har ikke Nemitek.no fått annen kommentar fra firmaet enn det Marius Koldre sier i en tekstmelding gjennom advokat Ali Reza Afshar:

«Vedrørende min fars firma ønsker ikke han å dras inn i disse sakene da dette ikke angår han, hans navn å firma har ingen ting med disse gamle sakene å gjøre. Å svertes firma eller hans navn vil han gå til søksmål.»

Marius Koldres far er eier, styreleder og daglig leder i KK Rør. Ifølge DiBK er den sentrale godkjenningen til KK Rør basert på svennebrevet til Marius Koldre, og Fagrådet for våtrom har fått oppgitt Marius Koldre som kontaktperson for KK Rør.

Powered by Labrador CMS