Gode grunner til å velge annonsering hos NemiTek

Vurderer du å annonsere på en av NemiTeks kanaler? Her er åtte gode grunner til å gjøre nettopp dette.

Publisert

1. Høy troverdighet og bransjeinnflytelse: 

NemiTek er en 100 år gammel forening med over 4.000 medlemmer i hele landet. Foreningen er i stadig vekst og over årene har foreningen blitt en anerkjent kilde til nyheter og faglig oppdatering innen VVS, energi- og miljøteknikk. Annonsering på nemitek.no gir bedriften din et løft i troverdighet ved å være til stede i et anerkjent og engasjert fagmiljø som mange bransjeaktører stoler på.

2. Rettet mot en aktiv og fagsterk målgruppe: 

NemiTeks kanaler retter seg mot et B2B-marked med en aktiv målgruppe som selv søker etter informasjon innenfor bransjen. Med en målgruppe i riktig modus, vil din annonse være aktuell blant dette innholdet.

3. Stor synlighet i et nisjemarked: 

Annonsene dine vil kun være synlige for aktører i målgruppen, noe som gir høyere sjanse for engasjement og konverteringer fra relevante kunder som er på utkikk etter spesifikke løsninger, produkter eller tjenester.

4. Bransjeoppdateringer og relevante nyheter: 

Plattformen oppdateres jevnlig med de nyeste trendene og nyhetene innen VVS, energi- og miljøteknikk. Din annonse vil vises i kontekst med aktuelt og relevant innhold, noe som øker sannsynligheten for at brukerne ser og klikker på annonsen.

5. Målbar effekt: 

Digitale annonser på nemitek.no kan gi detaljerte analyser av klikk, visninger og engasjement. Dette gjør det lettere å måle effektiviteten av annonseringskampanjen, slik at du kan optimalisere annonseringen din over tid.

6. Mulighet for kombinasjon av innhold og annonsering: 

Du kan velge mellom flere ulike annonseformater, som bannerannonser, native ads, eller sponsorinnhold, avhengig av hva som passer din markedsføringsstrategi best. Denne fleksibiliteten lar deg skreddersy kampanjen din til dine mål. Nemitek.no tilbyr flere muligheter for innholdsmarkedsføring, hvor bedrifter kan bidra med artikler og fagstoff. Dette gir deg sjansen til å posisjonere deg som en kunnskapsrik aktør i bransjen, samtidig som du annonserer for produkter eller tjenester. Ta gjerne kontakt om du ønsker rådgivning for din kampanje og tilbud i en pakkeløsning.

7. Integrasjon med bransjearrangementer: 

NemiTek arrangerer viktige bransjerelaterte arrangementer og konferanser, og du har mulighet til å annonsere i sammenheng med disse. Her vil du både fysisk og digitalt kunne møte en svært engasjert del av målgruppen.

8. Gi til fellesskapet – og få tilbake: 

Som annonsør i NemiTek kan du være sikker på at du i tillegg får noe tilbake ut over annonseringen. Som bidragsyter til foreningens inntekter er du med på å drifte bransjen og faget videre. Du gjør det mulig å samle bransjen på arrangementer i en større skala og bidrar til bedre innhold og faglig oppdatering. Dette vil igjen skape enda bedre kanaler til deg for annonsering i fremtiden. 

Ønsker du mer informasjon om annonseringsmulighetene som finnes i NemiTek? Ikke nøl med å ta kontakt. Vi håper å høre fra deg! 

Powered by Labrador CMS