Pressemelding

VVS Prefab og Canes går sammen

Etter en betydelig økning i forespørsler og salg av prefabrikkerte VVS-løsninger, har Canes kjøpt seg inn med 50 prosent i VVS Prefab.

(Pressemelding)

Begge selskaper har over tid sett etter mulige samarbeidspartner, for best å kunne dekke nye og eksisterende kunders behov. Samarbeidet skal sikre kvalitetsleveranser til markedet i tiden som kommer.

– På grunn av den økte mengden av etterspørsler har vi sett oss om etter en god samarbeidspartner. VVS Prefab er mye større enn oss på prefabrikering av skap. Derfor flytter vi produksjonen over til dem, mens vi i Canes kan rendyrke vår rolle som importør og grossist, sier daglig leder i Canes, Erik Try.

VVS Prefab holder til i Bjerkreim i Rogaland, og har siden 2014 levert høykvalitetsløsninger til rørleggerbransjen. I dag er de en av de største bedriftene i Norge på prefab av alle typer VVS-skap.

– VVS Prefab er den bedriften som er lengst frem i utviklingen av slike løsninger i Norge i dag. De er hestehoder foran resten av markedet, sier Try.

Sterkere posisjon

Både hos Canes og VVS Prefab er det stor glede over at de to selskapene knyttes tettere sammen. Daglig leder ved VVS Prefab, Per Varhaug, mener det vil generere ytterligere vekst, og styrke deres posisjon i Norge videre.

– Istedenfor å være konkurrenter, vil vi nå forsterke hverandre, vokse og ta markedsandeler i VVS-segmentet ved å være i stand til å levere et komplett kvalitetstilbud. Vi gleder oss til å knytte virksomhetene tettere, da vi har stor tro på synergiene dette vil gi oss og kunder i fremtiden. VVS Prefab vil fremdeles stå på egne bein, men en styrket salgsorganisasjon vil gi en økt effekt samt legge grunnlag for videre vekst, sier han.

Powered by Labrador CMS