Pressemelding

Ventistål styrker seg med tettere samarbeid med Halton

Norges største handelshus innen ventilasjon, kjøling, varme, isolering og byggautomasjon inngår et tettere samarbeid med en av de største leverandørene, finske Halton.

Published

Hele sortimentet av Haltons lufttekniske produkter og systemer rettet mot kommersielle og offentlige bygninger vil bli solgt gjennom Ventistål landsdekkende distribusjonsnett i Norge fra 15. juni 2020. Tilbudet dekker tilluft/avkast, VAV og kjølebafler, samt brannspjeld og styring. Dette innebærer at disse produktene vil ha enda flere kontakt- og ikke minst lagerpunkter til kunder i det norske markedet.

- Vi er glade for å forbedre tilgjengeligheten til hele spekteret av våre produkter og systemer gjennom Ventistål sitt brede kundeservicenettverk i Norge. Vi har også langsiktig positiv erfaring i samarbeid med selskapet, og jeg er trygg på at å ta dette videre, vil hjelpe oss til å øke Haltons markedsandel, sier direktør for Halton Buildings Segment Anu Saxén.

To av Haltons ressurser vil fra samme dato tre inn i Ventiståls rekker. Lasse Stavdal og Lars Marius Bråten bytter «side av bordet» og forsterker en avdeling hos Ventistål som allerede har tung kompetanse innen faget. Begge har lang fartstid og kjenner både markedet og Ventistål godt.

- Jeg er takknemlig og motivert for tilliten som blir vist, og det blir en spennende reise å være med på når Ventistål styrker seg enda mer inn i ventilasjonsmarkedet, sier Lasse Stavdal.

Både Ventistål og jeg kjenner hverandre godt, og sammen skal vi være med på å skape mye spennende fremover.