To utstillere som gleder seg til å treffe bransjen, igjen

Airthings ser frem til å vise frem løsninger og hvordan man oppnår opptimalt inneklima, for å sørge for sunnere bygg, sunnere brukere og optimale forhold for jobb og studier. Deltrian mener det er viktig å ha dialog med sluttbruker og premissgiver, slik at de kan utvikle seg i tråd med de krav og forventninger som stilles til dem. Du finner begge som utstillere på Driftskonferansen.

Utstiller: Airthings

Hvilke tjenester tilbyr dere som forenkler hverdagen til deltakerne på Driftskonferansen?
- Vi tilbringer ca 90% av tiden vår innendørs, og der er luftkvaliteten ofte 5 ganger dårligere enn ute. Airthings er et norsk selskap som tar inneklimaet på alvor, og våre sensorer gir byggdriftere full dokumentasjon på hvordan inneklimaet er for brukerne. Våre sensorer måler Radon, CO2, TVOC, luftfuktighet, temperatur, trykk og relativt lys og sørger for at disse dataene blir presentert på en objektiv og tydelig måte i rapporter og individuelt tilpasset dashboard, eller ved integrasjon med 3.parts løsninger.

Hvorfor deltar dere på Driftskonferansen?
- Vi deltar på Driftskonferansen for å vise frem våre løsninger og hvordan vi hjelper med å styre bygg som kontorer, butikker, kommunale formålsbygg (skoler, barnehager, sykehjem mm) til å tilby optimalt inneklima. Dette sørger for sunnere bygg, sunnere brukere og ikke minst optimale forhold for jobb og studier.

Hva ser dere mest frem til med årets konferanse?
- Vi ser frem til å møte bransjen og å vise våre løsninger, samt knytte relasjoner.

Utstiller: Deltrian Norge AS

Hvilke tjenester tilbyr dere som forenkler hverdagen til deltakerne på Driftskonferansen?
- Deltrian Norge er totalleverandør av luftfilter i glass- og syntetmedie til industri, næring og bolig. Ved å kombinere produksjon i lavkostland, med fullsortiment lager og produksjon av spesialer i Norge, kan vi tilby ISO- og Euroventsertifiserte produkter av høy kvalitet, til gunstige priser og svært korte leveringstider.

Hvorfor deltar dere på Driftskonferansen?
- Deltrian Norge selger produktene gjennom servicefirmaer og forhandlere. Det er viktig for oss å ha dialog med sluttbruker og premissgiver, slik at vi kan utvikle oss i tråd med de krav og forventninger som stilles til oss som produsent.

Hva ser dere mest frem til med årets konferanse?
- Møte kunder, sluttbruker og premissgivere for vår virksomhet. Fagprogram, og sosiale aktiviteter.

Powered by Labrador CMS