HELT ROTH: Tyskeide Roth Industries til topps i tysk næringslivskåring.
HELT ROTH: Tyskeide Roth Industries til topps i tysk næringslivskåring.

Hedret med næringslivspris

– Som å vinne en Oscar, sier prisvinneren.

Published Last updated

Det tyskeide familieselskapet Roth Industries ble nylig hedret med Großer Preis des Mittelstandes, utdelt av Oskar Patzelt Foundation. Prisen anerkjenner fire virksomheter i Tyskland som har gjort seg særlig bemerket.

Ledelsen for Oskar Patzelt Fonden, Dr Helfried Schmidt og Petra Tröger, overrakte Großer Preis des Mittelstandes statue. I talen roste de Roth-virksomhetens samlede prestasjon og understrekte spesielt Roths støtte til medarbeidere, evne til innovasjon, miljøledelse og sosialt engasjement. Juryen var imponert over Roth-familiens utvikling fra en håndverksvirksomhet til et verdensomspennende konsern som er ledende innenfor gulvvarme og kjølesystemer, energilagringssystemer og kompositteknologier. Av samme grunn ble Roth-familiebedriften også tildelt ”2019 Honour Plaque”.

Konkurransens motto: Bæredyktig virksomhet

Roth-familien og Matthias Donges, CEO for Roth Industries, mottok prisen.

– Vi er takknemlig over å vinne de tyske mellomstore bedrifters svar på en Oscar. Denne prisen er en anerkjennelse av alt det vi produserer for bygg- og industriteknologisektoren. Mottoet for årets konkurranse var bæredyktig virksomhet. Dette understreker vårt engasjement som en mellomstor familievirksomhet basert på våre forretningsideer: Tett samarbeid og dynamisk ansvar. Vi dedikerer begge prisene til våre medarbeidere som vår suksess avhenger av, sa Matthias Donges.

Roth Industries, som består av mange bedrifter over hele verden og har omkring 1.300 ansatte, fremstiller produkter til energisystemer, sanitærsystemer, miljøsystemer, plastteknologi, hydraulikk og kompositteknologisegmenter.

Ettertraktet næringslivspris

Ingen annen næringslivskonkurranse i Tyskland har blitt mottatt med en sånn anerkjennelse som prisen som er sponset av Oskar Patzelt Foundation fra Leipzig. Det deles ikke ut noen pengepremie. Bedriftene er utelukkende motivert av anerkjennelse og bekreftelse av deres resultater uten økonomiske hensikter.

Powered by Labrador CMS