Rørhåndboka 2019

Published Last updated

Rørhåndboka er et oppslagsverk, også kalt rørleggernes bibel. Det er en bok for rørleggere og VVS-konsulenter som behøver et kjapt svar på hverdagens utfordringer.

Innhold

I Rørhåndboka finner du svar på alt du trenger for rehabilitering, sanering av bad med vannskader og mugg og krav i forbindelse med tvist og befaring. Boka består av mye praktisk informasjon om årsaker, forebygging, tiltak og gjenoppbygging av vannskader i bygg.

Boken inneholder 18 hovedkapitler om:

Sanitærinstallasjoner, bunnledninger, ledningsnett for sanitær, armatur for sanitær, utstyr for sanitær, isolering av sanitæranlegg, varmeanlegg, ledningsnett for varmeanlegg, armatur for varmeanlegg, utstyr for varmeanlegg, isolasjon for varmeanlegg, andre anleggstyper og branngjennomføringer, utvendig sanitæranlegg, bedrift, helse, miljø og sikkerhet, utregninger, vekter og mål, symboler, enheter og omregningstabeller og føringer, rør og vannskadesikring.

Rørhåndboka inneholder også nye blader med temaer som:

Strømningsforhold i avløpsrør, vannskadesikring av kjøkken, garantier og reklamasjoner, avløpspumper, stikkledninger, energimålere, vakuumutluftere, hagevanning, takavvanning, lufting av avløpsledninger.

Hvert år blir Rørhåndboka revidert og utvidet – så du kan være sikker på at du alltid finner oppdatert fagstoff på forskrift- og produktnivå.

Finn enkelt frem til det du lurer på

Du kan bestille Rørhåndboka i papirutgave og/eller laste den ned digitalt slik at du alltid har den med deg i lomma når du er i arbeid eller på skolen. Den digitale utgaven gjør det enklere å navigere seg frem til fagstoffet man ønsker da det finnes gode søkemotorer og linker gjennom boka.

Siste versjon (2019) finner du her:

Rørhåndboka:

Utgiver: Norsk VVS Energi- og Miljøteknisk Forening

Forfatter: Martin Andersen og Ole Larmerud, Rørentreprenørene Norge

Utgivelsesår: 2018 – utgave 2019

Sideantall: 836

Papirutgave: http://www.vvskunnskap.no/nettbutikk/9-nettbutikk—-/88-roerhaandboka-2019—-papirbok/

Digital utgave: http://www.vvskunnskap.no/nettbutikk/9-nettbutikk—-/89-roerhaandboka-2019—-digital/

https://www.youtube.com/watch?v=zo5snqYBNLYhttps://www.youtube.com/watch?v=QM7FxwkX8oc&t=591s

Powered by Labrador CMS