REMS Akku-Press 22 V Connected.

REMS: Sikker og smart pressing!

Med REMS Akku-Press 22 V Connected har du alltid full kontroll over alle gjennomførte pressinger.

Published

Under arbeidet med monitoring av presstrykket, direkte i tilknytning til resultatvisningen i OLED-displayet (ved hjelp av leende eller trist smiley) og når som helst, da alle måle- og pressdata lagres sikkert på maskinen.

Ved eksisterende WiFi-forbindelse til nettskyen, overføres, redigeres og lagres alle data med Connected-funksjonalitet. Via serviceportalen til REMS kan brukeren få tilgang til dataene og kan disponere mange funksjoner, som f.eks. ha innsyn i måle- og pressdata, opprette protokoller med tekster og bilder og med egen firmalogo, konfigurasjon av produktet, geolokalisering av press-steder, og mye mer. 

Til hver pressing kan en språkmelding tas opp, omdannes i redigerbar tekst og integreres i en protokoll. Innstillbare brukssperrer begrenser bruken og vanskeliggjør tyveri av apparatet.

Den smarte batteridrevne radialpressen fra REMS har en skyvekraft på 32 kN. Med en vekt på kun 3,3 kg og en lengde inklusive presstang V15 på kun 36,3 cm er den usedvanlig lett og håndterlig, og kan derfor brukes overalt, frihånd, over hode og på trange steder. 

Optimal vektfordeling, ergonomisk konstruksjon, gripeflater med softgrip og vibrasjons-system garanterer brukeren at den kan arbeide behagelig og er lite trettende. Flere praktiske kjennetegn er det dreibare presstangfestet, den elektriske overvåkingen av tangholdebolten, sikkerhets-berøringsbryter og innstillbare LED-arbeidslamper.

Med REMS Li-Ion 22 V teknologiplattform kan du velge blant robuste, lette og sterke batterier med forskjellig kapasitet. Med valgfri spenningsforsyning kan alle batteridrevne REMS verktøy 22 V også brukes i nettdrift 230 V.

Du finner mer informasjon om produktet her.

    REMS treffer du på stand på VVS-dagene 16. - 18. oktober. 
Powered by Labrador CMS