Få fem typer vann fra samme kran

I en hverdag der vi har fokus på å spare tid, miljø og strøm er det viktig å se på mulighetene markedet byr på når du planlegger å bygge nytt, pusse opp eller renovere. Kjøkkenet er på mange måter kjernen av hjemmet. Vi starter dagen med et glass melk eller en kopp kaffe og returnerer fra jobb for å lage oss en god middag. Det hadde vært deilig om kaffekoppen - og middagen, gikk litt fortere å lage.

Published

Hva er Quooker?

En Quooker består av en kran på kjøkkenbenken og en beholder med kokende vann som er plassert under kjøkkenbenken. Quooker-beholderen er koblet til kaldtvannsrøret og det kalde vannet føres inn i beholderen, hvor det varmes opp til 108 grader. Dette muliggjør å lage kaffen med kokende vann direkte fra kranen. Du kan også legge til en CUBE kjøleenhet som gir deg iskaldt vann med eller uten kullsyre.

Kokende vann rett fra kranen

Pro3-beholder og Cube med kullsyrepatron.

Man skal ikke bruke varmt vann fra springen til matlaging, tenker du nok. Det varme vannet kan inneholde skadelige metaller fra vannrør og bakterier fra varmtvannsberederen. Dette trenger du ikke bekymre deg for med en Quooker da det kokende vannet er på 108 grader. Passer til ethvert kjøkken

Quooker-beholderen som er plassert under vasken og forsyner kranen med kokende vann er koblet til kaldtvannsrøret og vannet har derfor verken vært i kontakt med varme rør eller varmtvannsberederen. Vannet i beholderen holder konstant en temperatur på 108 grader, slik at ingen bakterier kan overleve. Det er derfor helt trygt å drikke og bruke i matlaging.

Du kan velge mellom tre forskjellige typer beholdere. PRO3 til levering av kokende vann, COMBI til kokende og varmt vann, og COMBI+ til kokende vann og tilskudd til varmtvannet. Legg til CUBE-kjøleenhet for å få avkjølt vann med og uten kullsyre.

Alle beholdere kan plasseres under kjøkkenbenken. Om det ikke er plass under vasken til beholderne finnes det forlengersett som muliggjør andre løsninger.

Powered by Labrador CMS