Over 11 000 fagfolk besøkte VVS-dagene i 2018.
Over 11 000 fagfolk besøkte VVS-dagene i 2018.

VVS-DAGENE

VVS-dagene 2022: Snart utsolgt

VVS-dagene feirer 40 år. Det markeres med en utsolgt messe i oktober.

– Vi har solgt nærmere 90 prosent av utstillingsarealet og kommer til å bli utsolgt, tror utstilleransvarlig Henrik Sakshaug i NemiTek.

VVS-dagene 2022 arrangeres 19. - 21. oktober i Nova Spektrum (tidligere Norges Varemesse red.anm.). Over 7000 kvadratmeter er solgt.

Her kan du se hvilke standplasser som fortsatt er ledige.

– Alle de store selskapene er med. Det som gjenstår å selge er de litt mindre standene – stander som er tilpasset små og mellomstore bedrifter, forklarer Sakshaug.

Tilbake i jubileumsåret

Det er fire år siden sist messe. Pandemien satte en stopper for VVS-dagene 2020.
– VVS-bransjen har kommet seg gjennom pandemien på en god måte. Mange har mye å gjøre og lange ordrelister. Men det er alltid rom for vekst. VVS-dagene har gjennom 40 år vært en arena for utvikling, salg og relasjonsbygging i vår bransje. Vi selger kontakt og det er det folk ønsker nå etter flere år med avlysninger, digitale møter og hjemmekontor.

40 år har godt siden VVS-dagene åpnet dørene for aller første gang. Jubileet skal markeres både i forkant og under VVS-dagene i oktober.

– Det blir tilbakeblikk, men VVS-dagene handler og har alltid handlet om muligheter. Det som kommer etterpå. Gjennom årene har vi sett nystartede bedrifter debutere på messen med en liten stand, for så å vende tilbake to år senere med en stand dobbelt så stor. Sånn har vi og sånn har vår bransje vokst gjennom 40 år, sier Sakshaug.

Han har en oppfordring til bedrifter som ennå ikke har meldt seg på:
– Om du ønsker at bedriften din skal vokse, om du er på utkikk etter nye kunder, medarbeidere, samarbeidspartnere eller vil pleie eksisterende kunder, bør du ta kontakt så fort du kan. VVS-dagene 2022 vil bli utsolgt, lover Sakshaug.

VVS-dagene er Norges viktigste møteplass for miljø- og energiteknikk og arrangeres 19.-21. oktober 2022 i Nova Spektrum i Lillestrøm. Fagmessen er en åpen arena for fagpersoner og publikum i VVS-bransjen med over 11.000 besøkende fra hele landet.

Powered by Labrador CMS