MØTEPLASS: Deichman er et av prosjektene som Richard Opsahl Resvoll har fått muligheten til å sette sitt preg på.
MØTEPLASS: Deichman er et av prosjektene som Richard Opsahl Resvoll har fått muligheten til å sette sitt preg på.

RICHARD OPSAHL RESVOLL (34)

Rådgivertalentet

BJØRVIKA: Før om årene har Richard Opsahl Resvoll sett opp til de nominerte i kåringen av «Årets unge rådgiver». Tirsdag ble han utropt til årets vinner.

Published Last updated

Et utrolig sterkt finaleheat, sa Rådgivende Ingeniørers Forening selv.

Multiconsults Richard Opsahl Resvoll, Mie Fuglseth (Asplan Viak) og Anders Høie (Trimble) sto igjen som de sterkeste kandidatene da den tradisjonsrike prisen «Årets unge rådgiver» skulle deles ut tirsdag.

Overveldet

– Tusen takk, jeg er veldig heldig som er kommet i posisjonen for denne prisen sammen med de andre dyktige finalistene. Jeg vil takke min leder Anne Mette Bjerknes og mine kolleger i Multiconsult. Det er utrolig mange flinke folk som har gitt meg store utfordringer jeg kan bryne meg på, sa Richard Opsahl Resvoll da han mottok utmerkelsen.

Nå leder han oppdraget med det nye Vikingtidsmuseet. Tidligere har han koordinert alle fagene til Multiconsult på det nye Deichman hovedbibliotek, og han har hatt flere ansvarsområder på Campus Ås.

Richard Opsahl Resvoll

Alder: 34

Stilling: Prosjekteringsleder i Multiconsult

Tidligere prosjekter:

  • Prosjekteringsgruppekoordinator for alle Multiconsults fag på nye Deichman hovedbibliotek,
  • Prosjekteringsleder for flere bygg og entrepriseansvarlig for to av VVS-entreprisene på Campus Ås prosjektet.
  • Oppdragsleder på Bjørvika skole

Nåværende prosjekt: Oppdragsleder for det nye vikingtidsmuseet på Bygdøy

I tillegg til å lede oppdrag er han nestleder i Multiconsults seksjon prosjekteringsledelse på Skøyen i Oslo, og han har siden 2020 også ledet et av de største kompetansenettverkene i Multiconsult.

Han har også vært leder for NemiTeks Oslo Gruppe og er medlem i NemiTek.

– Jeg har alltid lagt merke til at det har vært nominasjon internt i Multiconsult og en komité som sender inn forslag til RIF. Så har jeg sett litt opp til dem som er nominert. Det har vært noe å lære av måten de jobber på, sier han.

Resvoll roser Multiconsult for å være flinke til å ta vare på menneskene sine og gi dem muligheter til å utvikle seg.
– Det har jeg også opplevd for min egen del. Dette er kanskje en av grunnene til at jeg har fått muligheten til å bli nominert, mener han.

Synlige prosjekter

34-åringen har arbeidet på veldig spennende og godt synlige prosjekter, og det er noe av det han setter mest pris på med jobben.

– Det å få lov til å være med på slike prosjekter har vært viktig for meg i hverdagen på jobb. Dette er prosjekter som skal gi noe mer enn bare å være et bygg. De skal bidra til en god hverdag for folk. De er møteplasser, de gir opplysning og de tilrettelegger for kunnskapsdeling, sier han.

– Dette betyr noe for meg, og det har absolutt vært en stor driver. Det finnes mye annen motivasjon, også, men dette er det som gir motivasjon over tid. Og så er det jo fint å kunne ta i bruk byggene med egne barn og egen familie!

– I tillegg har jeg fått gleden av å samarbeide med mange svært kompetente kolleger på Nye Deichman og Campus Ås. Sammen har vi fått til mye bra, mener jeg.

Mulig å få store oppdrag

Ifølge Richard Opsahl Resvoll er Multiconsult store nok til at det faktisk er mulig å komme inn på en slik type oppdrag.

– En åpen, tydelig og uredd leder, med fokus på arbeidsoppgaver, prosesser og sluttresultat, sier juryen om Resvoll.

Nå arbeider han altså med Vikingtidsmuseet på Bygdøy.
– Det er et unikt prosjekt, og det kommer til å ha unik betydning når det står ferdig, sier han.

- Norges mest talentfulle rådgiver

– At Richard Opsahl Resvoll vant Årets Unge Rådgiver betyr at han er Norges mest talentfulle rådgiver. Vi gratulerer både ham og de to andre flinke finalistene; Mie og Anders med hederlig omtale fra juryen. Dette er tre rådgivere som kommer til å sette store spor etter seg i den norske BAE-næringen, sier Liv Kari Skudal Hansteen, administrerende direktør i RIF.

- Vel fortjent

– Vi er utrolig stolt over å ha en så flott vinner fra Multiconsult, og gratulerer Richard så mye med prisen. Den er vel fortjent, og vi gleder oss til å la Richard sette preg på Multiconsult i sin videre utvikling. Prosjekteringslederrollen er svært viktig og krevende, noe Richard mestrer til fingerspissene, sier leder for Talent og rekruttering i Multiconsult, Martin Halvorsen.

Powered by Labrador CMS