Kent-og-per-fra-kro-produksjon
Foto: Kro Produksjon

Med skreddersøm som styrke!

Kro Produksjon er en norsk produsent av ventilasjonsutstyr med skreddersøm som styrke. De siste årene har de utvidet sitt sortiment, og tatt steg mot å bli en mer komplett leverandør. For første gang stiller de ut på Driftskonferansen, og vil vise produkter som representerer gode løsninger for både kunde og montør.

– Kro har lang fartstid i bransjen og vil stille med god kompetanse på Driftskonferansen 2019. Vi har vært en stabil aktør i markedet siden 1946 og produktene våre kjennetegnes av høy kvalitet og fleksibilitet, forteller daglig leder Kent Østby.

Vil du på Driftskonferansen? Nå er det få plasser igjen så kjøp billetter i dag!

Bred kompetanse på viktig arena

På Driftskonferansen har de med seg daglig leder Kent Østby og salgssjef Per Lian.

– Driftskonferansen er en viktig arena for Kro, og gir oss en unik mulighet til å markedsføre oss mot en bredere kundegruppe, som byggherrer og forvaltere. Det er første gang vi stiller på denne konferansen, og vi gleder oss til å møte både eksisterende og potensielt nye kunder.

Kro er opptatt av å sette kunden i fokus, og det handler om å finne de beste løsningene! Dette har bidratt til gode og langvarige kundeforhold, og vi har kapasitet til flere sier Kent Østby!

selvbyggerrist-fra-kro
Kro Selvbyggerrist Foto: Kro Produksjon

Nettverksbygging

– En viktig del av arbeidet består av å bygge broer, etablere kommunikasjon og bygge langvarige relasjoner, fortsetter Østby.

På messen vil de presentere et lite utvalg av sitt sortiment, hvor blant annet Kro Selvbyggerrist og Kro-X er del av utstillingen. Disse produktene representerer gode løsninger til målgruppen for konferansen.

Kro som utstiller

Kro er spesielt gode på storkjøkken, spjeld og rister, men har en rekke andre produkter i sitt sortiment.

Om produktene som skal stilles ut sier Østby: – Kro- X er ideelt for bygg med lav takhøyde. Kanalkrysset gjør det mulig for ventilasjonskanaler å krysse i samme plan, uten stort trykkfall. Dette bidrar til at kanalmontasjen er enklere, samt energi- og tidsbesparende. Produktet sparer altså kunden for trykkfall, takhøyde, montasjetid og penger.

– Kro Selvbyggerrist spesial-designes, og tilpasses omgivelsene og fargene rundt. Risten har ingen begrensning for høyde eller lengde, og monteres ganske enkelt med et «klikk-in» system. Ventilasjonsristen er allsidig og kan brukes for inntak, avkast og som fasadeelement. Eller for å avskjerme tekniske installasjoner.

I tillegg vil de viser frem sine VAV- og brannspjeld.

I denne serien presenterer vi utstillerne til Driftskonferansen 2019

DRIFTSKONFERANSEN er Norges største konferanse om forvaltning, drift og vedlikehold. Arrangementet avholdes på Color Magic 18.-20. september 2019.