Norges mest kjøpte flytende avløpsåpner

Hver uke brukes Plumbo til å åpne og vedlikeholde 80.000 norske plastrør bare i Norge. De aller fleste bruker det flytende gel produktet som er Norges mest kjøpte avløpsåpner.

Published Last updated

Plumbo sine flytende avløpsåpnere har både kjemiske formuleringer som effektivt åpner tette rør, og biologiske løsninger som fjerner dårlig lukt og hindrer at rør går tett.

Plumbo sine bestselgere har ikke skadet et eneste plastrør og aldri forsteinet seg. Flytende avløpsåpnere kan som kjent ikke forsteine seg.

Plumbo Heavy Gel har i lang tid vært Norges mest kjøpte avløpsåpner, og er tilgjengelig i nesten 5.000 butikker. Plumbo har lagt stor vekt på å utvikle de mest effektive flytende produktene, og tester utført hos Kiwa Teknologisk Institutt på Kongsberg, viser at ingen flytende produkter i markedet er mer effektive enn Plumbo sin gel.

Profesjonelle alternativer

Rørleggermester Christopher Skogstad Messiha i Sandvika Rørleggerbedrift bekrefter at de flytende produktene fra Plumbo fungerer meget bra.

– Gel-produktet er veldig effektivt på avløp, spesielt fra baderommet. Den flytende Plumbo Extreme er kanskje det råeste produktet i markedet. Det kan kun kjøpes av oss rørleggere, sier han. Han påpeker at selv om pulverbaserte produkter er effektive, er hans generelle anbefaling å bruke de mer brukervennlige flytende produktene.

For profesjonelle rørleggere tilbyr Plumbo flere sterke løsninger som Plumbo Proff Aktiv Gel, Plumbo Flytende Ekstra Tung, som er flytende produkter som også kan fås i større forpakninger.

Plumbo Extreme er en ekstremt effektiv avløpsåpner basert på svovelsyre. Den brukes også for å tine frosne rør og toaletter.

Miljøvennlige alternativer

Plumbo har også lansert miljøvennlige alternativer med Naturent-serien, som er Norges mest kjøpte biologiske produkter for rensing av avløp.

Disse produktene bruker naturlige enzymer og bakteriekulturer for å bryte ned alt organisk materiale. De biologiske løsningene trenger lenger virketid, og fungerer derfor best som preventiv bruk.

Rørlegger og daglig leder hos Grønne VVS, Severin Poppe Midteide, kjent som SeverinSuveren på TikTok, er opptatt av miljøvennlige produkter. Dette er ikke-etsende produkter som er like skånsomme for både brukeren og avløpet.

– Siden dette er produkter som skal brukes jevnlig, er det viktig at de ikke inneholder noen miljøskadelige ingredienser, er helt ufarlige å bruke for kundene og er biologisk nedbrytbare, sier han. Midteide bruker sine kanaler til å vise hvordan disse biologiske produktene fungerer og hvordan de brukes.

Vil du prøve en flytende «Rørlegger Plumbo»? Er du rørlegger, da kan du legge inn firmanavn og hvilke produkter du ønsker ved å klikke på lenken under:

Jeg vil prøve flytende avløpsåpnere helt gratis!

Hver uke brukes Plumbo til å åpne og vedlikeholde 80.000 norske plastrør bare i Norge. Nå kan du få Norges mest kjøpte avløpsåpnere GRATIS for å teste selv!
Powered by Labrador CMS