Konferanser

BRANN OG VANNSIKRING 2019

Foreningens lokallag i Østfold har gleden av å invitere til Heldagskonferanse den 25. april med tema brann og vannsikring av bygg. Her vil man blant annet få en innføring i lekkasjesikring av installasjoner og sjakter, våtromsnorm, TEK17 og Breeamkrav. Konferansen avholdes på Quality Hotel & Restort, Sarpsborg. 

Urban ventilation

I anledning med at Oslo Kommune er Europas Miljøhovedstad 2019 arrangerer Nemitek en helt ny konferanse innenfor urbane ventilasjonsløsninger!

Foto: eStudio Herreos

Driftskonferansen

Driftskonferansen er Norges største konferanse om forvaltning, drift og vedlikehold og arrangeres av Norsk VVS Energi- og Miljøteknisk Forening i samarbeid med bladet Byggdrifteren. Konferansen avholdes på Color Magic, som går fra Oslo til Kiel den 18. september, og tilbake den 20. september 2019.

Solstrandkonferansen

Solstrandkonferansen arrangeres 12.-14. februar 2020. Solstrandkonferansen har fokus på å dele kompetanse og erfaringer gjennom foredrag, refleksjoner og de gode samtalene. I år var fokuset på Lean og VDC i byggebransjen. Tema for neste års konferanse publiseres så snart det er klart. 

KVINNER I MYRKDALEN

Norsk VVS Energi- og Miljøteknisk Forening i Bergen inviterer til konferansen «Kvinner i Myrkdalen» den 29.-31. januar 2020. Formålet er å skape en utviklingsarena for kvinner i byggebransjen, og at du blir kjent med og får dele nyttige erfaringer med kollegaer i bransjen. Fokus vil ligge på organisasjonskultur, roller og samspill i arbeidslivet. I tillegg vil vi diskutere tilhørighet, tilpasning og integritet, samt viktigheten av mangfold. 

Nordnorske VVS-dager

Nordnorske VVS-dager 2019 arrangeres tradisjonen tro i en av våre flotte byer i Nord. Denne gangen er det Tromsø som står for tur torsdag 4. til lørdag 6. april! Arrangementet vil gå av stabelen på flotte Scandic Ishavshotell, midt i sentrum av Tromsø by.