Konferanser

Driftskonferansen

Driftskonferansen er Norges største konferanse om forvaltning, drift og vedlikehold og arrangeres av Norsk VVS Energi- og Miljøteknisk Forening i samarbeid med bladet Byggdrifteren. Konferansen avholdes på Color Magic, som går fra Oslo til Kiel den 18. september, og tilbake den 20. september 2019.

Trøndersk VVS-Dag 2019

Fredag den 25. oktober er det igjen duket for Trøndersk VVS-dag i Trondheim! 

 Årets tema blir «Trygge og velfungerende bygg» og datoen er satt til fredag 25. oktober. 

Solstrandkonferansen

Solstrandkonferansen arrangeres  30.-31. januar 2020 (dato kommer). Solstrandkonferansen har fokus på å dele kompetanse og erfaringer gjennom foredrag, refleksjoner og de gode samtalene. I år var fokuset på Lean og VDC i byggebransjen. Tema for neste års konferanse publiseres så snart det er klart. 

Kvinner i Myrkdalen

vinter-i-Myrkdalen

Norsk VVS Energi- og Miljøteknisk Forening i Bergen inviterer til konferansen «Kvinner i Myrkdalen»  06. mars 2020. Formålet er å skape en utviklingsarena for kvinner i byggebransjen, og at du blir kjent med og får dele nyttige erfaringer med kollegaer i bransjen. Fokus vil ligge på organisasjonskultur, roller og samspill i arbeidslivet. I tillegg vil vi diskutere tilhørighet, tilpasning og integritet, samt viktigheten av mangfold. 

Nordnorske VVS-dager

Nordnorske VVS-dager 2020 arrangeres tradisjonen tro i en av våre flotte byer i Nord. Denne gangen er det naturskjønne Svolvær som står for tur fra 26. til 28. mars!  

Mer informasjon kommer!

illustrasjonsbilde-svolvær

Urban ventilation

urbanventilation-illustrasjon-oslo
Foto: eStudio Herreos

I anledning med at Oslo Kommune er Europas Miljøhovedstad 2019 arrangerer Nemitek en helt ny konferanse innenfor urbane ventilasjonsløsninger. Dato for konferansen kommer senere.