Konferanser

Nord-Norske VVS-dager

Tromsø

De NORD-NORSKE VVS-DAGER 2019 arrangeres tradisjonen tro i en av våre flotte byer i Nord! Denne gangen er det Tromsø som står for tur torsdag 4. til lørdag 6. april! Arrangementet vil gå av stabelen på det flotte Scandic Ishavshotell, midt i sentrum av Tromsø by!

Solstrandkonferansen

Solstrandkonferansen ble arrangert 31.januar – 1.februar 2019. Solstrandkonferansen har fokus på å dele kompetanse og erfaringer gjennom foredrag, refleksjoner og de gode samtalene. I år var fokuset på Lean og VDC i byggebransjen. De siste årene har flere prosjekter vært gjennomført etter Lean-metodikk, og de siste årene har VDC kommet sterk på banen. 

solstrand

Driftskonferansen

Driftskonferansen Logo

Driftskonferansen er Norges største konferanse om forvaltning, drift og vedlikehold og arrangeres av Norsk VVS energi- og miljøteknisk forening i samarbeid med bladet Byggdrifteren. Konferansen avholdes på Color Magic, som går fra Oslo til Kiel den 18. september, og tilbake den 20. september 2019.

Kvinner i Myrkdalen

Norsk VVS Energi- og Miljøteknisk forening i Bergen inviterer til konferansen «Kvinner i Myrkdalen». Formålet er å skape en utviklingsarena for kvinner i byggebransjen, og at du blir kjent med og får dele nyttige erfaringer med kollegaer i bransjen. Fokus vil ligge på organisasjonskultur, roller og samspill i arbeidslivet. I tillegg vil vi diskutere tilhørighet, tilpasning og integritet, samt viktigheten av mangfold. 

vinter i myrkdalen