SLUTTER: Peter Juul (til høyre) er lei seg for å miste Ole Christian Mork, men skjønner godt at han ikke kunne si nei til en slik mulighet som den nye jobben i skihallen Snø.
ARKIVFOTO
SLUTTER: Peter Juul (til høyre) er lei seg for å miste Ole Christian Mork, men skjønner godt at han ikke kunne si nei til en slik mulighet som den nye jobben i skihallen Snø. ARKIVFOTO

Grohe jakter sjef

Ole Christian Mork går tilbake til skisporten.

Published

Ole Christian Mork går tilbake til skisporten, og Grohe må ut og jakte ny norgessjef. Norden-sjef Peter Juul mener at utviklingen i Norge har vært fantastisk de siste par årene.– Grohe i Norge står et helt annet sted enn da Ole Christian begynte som «country manager», sier Juul.

Til Snø

Ole Christian Mork ble norgessjef i Grohe på slutten av 2016. Han tok over etter Karol Partyka, som bare satt i stillingen i noen måneder. Nå har Mork også sluttet i stillingen: Den tidligere Swix-markedssjefen har også mange toppresultater i skisporet bak seg, og nå har han begynt i ny jobb som kommersiell direktør for skihallen Snø.– Vi er veldig lei oss for at han slutter. Han har gjort en fantastisk jobb gjennom fire år i Grohe og to og et halvt som «country manager», sier Peter Juul, som er ansvarlig for Norden og Baltikum i konsernet.

– Står sterkere

Juul mener at Grohe har bygd opp et sterkt team i Norge de siste par årene.– Det har ikke vært noen lett jobb Ole Christian har vært gjennom, men nå står vi sterkere enn noensinne og har et riktig godt team i Norge, sier han.Norden-toppen venter seg forandringer i konsernet fremover. Han peker på at Jonas Brennwald har tatt over som sjef for Lixil Water Technology i Europa, Midtøsten og Nord-Afrika. Lixil er konsernet som eier Grohe.

Venter nye forandringer

– Vi vet ennå ikke hva det betyr, men jeg har store forventninger om at det kommer til å skje forandringer. Det positive er at Jonas også i den nye posisjonen sin har Norge som et av kjernemarkedene sine, sier Peter Juul.Nå er Grohe i gang med å rekruttere ny norgessjef.– Det skjer mye i bransjen, og jeg tror det er noen der som gjerne vil være med på utfordrersiden. Vi utfordrer hele tiden markedet, og det skal vi fortsette med, konstaterer Juul.

Powered by Labrador CMS