Pressemelding

• Grohe-leder inn i styret til Ingeborg-nettverket

Ingeborg-nettverkets styre får nå påfyll fra enda en driftig bransjekvinne, Anne Dahl Øiseth.

Published Last updated

Øiseth tar ansvaret for å få i gang mentorordningen til Ingeborg-nettverket. Målet er å ha mentorer klare til 2021, mentorene skal bidra til å løfte kvinner i rørbransjen med lederambisjoner.

– En av de viktigste nøklene for å øke kvinneandelen i rørbransjen er å øke andelen kvinner som innehar beslutningsposisjoner i bransjen. For å lede et mentorprogram trengs det erfaring og gjennomføringsevne. Det har Anne vist at hun har, og det er virkelig en stor glede for oss å kunne meddele at Anne Dahl Øiseth tar ansvaret for mentorordningen vår.

Det forteller Eli Heyerdahl Eide, leder i Ingeborg-nettverket i en pressemelding.

– I styret og hele Ingeborg-organisasjonen er vi svært glade for å ønske Anne velkommen som leder av Ingeborg Mentorordning.

Vi ønsker å bygge opp Mentorprogrammet som en mulighet for kvinner i bransjen til å utvikle rett kompetanse, bygge nettverk og ta plass. Vi har lett etter den rette personen til å ha denne viktige jobben en stund, sier Heyerdahl Eide.

Anne kom som en gavepakke til oss i Ingeborg-nettverket. Det var faktisk hennes Danske sjef, Peter Juul, General Manager Nordic & Baltikum som tipset henne om mulighetene i Ingeborg-nettverket, det viser at det vi forsøker å bidra til har begynt å virke, fortsetter Heyerdahl Eide.

Mentor»sjefen» Anne Dahl Øiseth er 58 år og er ansatt som Country Manager i Grohe Norge. Hun er utdannet bygningsingeniør og økonom, og kjenner rørbransjen godt fra stillingene som Konserndirektør Marked i GK Gruppen og Salgs-og markedsdirektør i Onninen.

- Anne har lang ledererfaring og har alltid vært opptatt av å bidra til personlig utvikling og vekst for sine medarbeidere, og Anne har spennende tanker og visjoner for hvordan Ingeborg Mentorordning kan bygges opp til å bli en god mulighet for å øke andelen kvinner i ledende stillinger. Det vil på lengere sikt også være med å påvirke rekrutteringen til bransjen og hvordan fremtidens rørbransje vil se ut, forteller Heyerdahl Eide.

– Ingeborg-nettverket har et viktig budskap og det er å få flere kvinner inn i rørbransjen, både blant utførende rørleggere, men også i bransjen for øvrig. Det å skape en mulighet der talentfulle kvinner kan møte likesinnede kvinner og få veiledning av både kvinner og menn som allerede innehar lederstillinger er viktig i en veldig mannsdominert bransje sier Dahl Øiseth.

– Mentorprogrammet skal bli en viktig aktivitet for Ingeborg-nettverkets medlemmer. Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet med å få Mentorprogrammet på plass – og oppfordrer alle ledere i bransjen til å melde som mentorer., avslutter Anne Dahl Øiseth

Powered by Labrador CMS