- Vi ser fram til bli en del av Nordic Climate Group, sier daglig leder Ole Jørgen Veiby.
- Vi ser fram til bli en del av Nordic Climate Group, sier daglig leder Ole Jørgen Veiby.

PRESSEMELDING

Eptec Energi får nye eiere

Blir en del av Nordic Climate Group.

Published Last updated

Nordic Climate Group ble etablert i mai 2021 og lever opp til det nordiske navnet ved å ta tak i det norske markedet. Kulde- og varmeentreprenøren Eptec Energi AS går nå inn i Nordic Climate Group og blir dermed det første norske selskapet i gruppen.

Nordic Climate Group har fra starten av bestått av 33 kuldeentreprenører, med dette oppkjøpet blir de 34.

Til sammen har gruppen en omsetning på ca. 1,5 millliarder svenske kroner og har i overkant av 600 ansatte.

- Det gläder mig att få välkomna det norska bolaget som partner till Nordic Climate Group, sier Mats Åström, fungerende administrerende direktør i Nordic Climate Group.

- Bolaget har en liknande företagskultur och delar värderingarna som bolagen inom Nordic Climate Group har. Det är något vi ska vårda och bevara, samtidigt som vi ska utveckla bolagens framgångsrika och decentraliserade arbetssätt. Tillsammans kan vi utvecklas ytterligare genom synergier och kunskapsutbyten, och vi har styrkan att accelerera vår tillväxt, såväl organiskt som genom förvärv i Norden.

Grunnlaget for virksomheten er en sterk lokal markedsposisjon. Derfor kommer selskapene som inngår i Nordic Climate Group til å beholde sin lokale merkevare og ledelse, tidligere eiere forblir i sine roller og nåværende drift, inkludert kundeoppdrag, vil bli opprettholdt.

- Vi ser fram til bli en del av Nordic Climate Group, sier daglig leder Ole Jørgen Veiby.

- Det blir en betydelig aktør i markedet med fokus på vårt fag innenfor kulde- og varmepumpeanlegg. Vi beholder vår firmakultur, men får samtidig nye kolleger å samarbeide med. Nordic Climate Group er unik for vår bransje og det vil gi oss fortrinn i markedet.

Powered by Labrador CMS