NORGES STØRSTE: Driftskonferansen er Norges største konferanse om drift og vedlikehold og har vært fulltegnet med over 400 deltakere de siste fem årene.
NORGES STØRSTE: Driftskonferansen er Norges største konferanse om drift og vedlikehold og har vært fulltegnet med over 400 deltakere de siste fem årene.

DRIFTSKONFERANSEN 2021:

-Tydelig at folk vil møtes igjen

Norge har gjenåpnet og forberedelsene til båttur og Driftskonferansen er godt i gang, med over 300 påmeldte.

- Erfaringsmessig ser vi at deltakere holder av plasser til neste års konferanse så snart de kommer hjem fra årets konferanse. Vi har derfor hatt med oss et godt antall påmeldte en stund, men nå etter gjenåpningen ser vi et stort hopp i antall påmeldinger. Det er tydelig at folk endelig trygge på å møtes igjen, forteller prosjektleder Henrik Sakshaug.

25-årsjubileumet ingen kunne se for seg

2020 ble et år ingen kunne sett for seg og 25-årsjubileet til Driftskonferansen ble intet unntak.

- I fjor planla vi konferansen fire ganger, men endte dessverre opp med å avlyse både båttur og hotellopphold. Vi ga oss heldigvis ikke og fikk til slutt laget en digital utgave. Vi føler vi fikk gjort det beste ut av situasjonen, hvor vi fikk vist frem de gode foredragene vi hadde planlagt og ga utstillerne en liten mulighet til eksponering i en vanskelig tid. Vi er veldig fornøyde med at vi fikk til å gjennomføre og er takknemlige for at så mange ville være med oss. Vi er vel likevel enige om at ingenting slår det å dra på båten sammen, men vi tar med oss erfaringen og gleder oss masse til årets konferanse, sier Sakshaug.

Digitalisering gjorde det ikke bare mulig å gjennomføre i fjor, men åpnet også muligheten for flere nye å delta.

- Det fine med digitale sendinger er at de er stedsuavhengige for publikum. Den digitale versjonen av Driftskonferansen var derfor en fin mulighet til å introdusere fagprogrammet til driftere fra hele landet. Dette ser vi effekten av nå i år hvor vi har med oss påmeldte til båten helt fra Lindesnes til Alta. Dette er veldig gledelig.

Årets konferanse finner sted på Color Magic, Oslo-Kiel 8.-10. desember.

- Vi legger båtturen litt senere enn normalt i år. Dette gjør vi for at alle skal få mulighet til å fullvaksinere seg før turen og i håp om at smittetallene holder seg lave på avreisetidspunktet. Det ser så langt ut som at dette har klaffet veldig godt og vi håper at det nye tidspunktet ikke gjør det vanskelig for noen å delta. Vi tror det blir veldig hyggelig med julestemning på båten og julemarked i Kiel på toppen av det hele, sier Sakshaug.

Tema for alle

Om bord på båten blir det 12 spennende foredrag, utstillermesse med 35 leverandører og du kan for første gang se live podcast. Gjert Ingebrigtsen skal åpne det hele.

- Tematikken i år har stor variasjon og de fleste vil finne flere foredrag som de kan dra god nytte av når de kommer tilbake til hverdagen. Det blir litt om bærekraft, digitalisering, inneklima og varme- og energistyring, for å nevne noe. Dessuten er det mange utstillere som har masse nytt og spennende å fortelle og vise frem etter en lang periode med nedstengning.

Les hele fagprogrammet og mer om utstillerne her.

Fulltegnet konferanse

Driftskonferansen er Norges største konferanse om drift og vedlikehold og har vært fulltegnet med over 400 deltakere de siste fem årene.

- Vi har allerede over 300 påmeldte deltakere og opplever at påmeldingene strømmer inn om dagen. Vi har plass til flere, men det kan være lurt å ikke vente så alt for lenge med å melde seg på. Vi håper å se deg, avslutter Sakshaug.

Les mer om konferansen og meld deg på her.

Powered by Labrador CMS