Nyheten om lokasjonsbytte for Driftskonferansen 2020 har blitt godt tatt imot og deltakerplassene fylles opp i rekordfart. – Slik situasjonen er nå så er det lurt å melde seg på raskt for å sikre seg plass, sier prosjektleder, Henrik Sakshaug.
Nyheten om lokasjonsbytte for Driftskonferansen 2020 har blitt godt tatt imot og deltakerplassene fylles opp i rekordfart. – Slik situasjonen er nå så er det lurt å melde seg på raskt for å sikre seg plass, sier prosjektleder, Henrik Sakshaug.

70 deltakerplasser revet bort på få timer

Onsdag 8. september holdt daglig leder i NemiTek, Thor-Jostein Egeland pressekonferanse om lokasjonsbytte for Driftskonferansen 2020. Dette ser ikke ut til å hindre deltakere i å melde seg på. På bare tre timer ble 70 deltakerplasser revet bort.

Published Last updated

Driftskonferansen 2020 vil finne sted på Miklagard hotell på Kløfta, 3-4. desember. Hotellet åpnes for første gang i oktober og lover luksus for deltakerne, med nye og romslige konferanselokaler, moderne hotellrom, spa og restaurant med panoramautsikt.

Ny lokasjon åpnet for ulike pakkeløsninger

Hotellets beliggenhet gjør det lett å ta seg inn fra både Oslo sentrum og Oslo lufthavn. Busser vil også bli satt opp for de som ønsker skyss fra Oslo sentrum til hotellet. Deltakerne velger selv om de skal overnatte, bli med på middag eller om de bare blir med på det faglige. Det blir også mulig å se konferansen digitalt for de som ikke kan møte opp fysisk. Alt dette til ulike priser – slik at flere får mulighet til å delta. Totalpakken er nå redusert betraktelig i pris, ettersom konferansen strekker seg over en kortere periode og nå er på land.

– Vi er veldig fornøyde med valget vi har tatt om å flytte årets Driftskonferanse på land og veldig glade for å se at så mange fortsatt ønsker å delta. 70 solgte plasser på bare tre timer, det er så kult! De aller fleste som har meldt seg på så langt ønsker full pakke med overnatting, men vi ser at det er noen som setter pris på de ulike valgmulighetene vi når tilbyr. Det er også noen som bor langt unna som allerede har meldt at de ønsker å se konferansen digitalt, forteller prosjektleder for konferansen, Henrik Sakshaug.

Færre plasser i 2020

Covid-19 er skyldig i årets lokasjonsbytte og vil skape noe begrensning for antall deltakere på årets konferanse. Under pressekonferansen var arrangør tydelig på at alle retningslinjer for Covid-19 vil bli overholdt både under planlegging og gjennomføring av konferansen.

– Det er vanskelig å si noe om hva som blir det anbefalte antallet for arrangement i desember, men vi planlegger nå etter den grensen som er satt på 200 personer. Vi får se hvordan situasjonen utarter, så gjør vi eventuelle justeringer deretter. Hotellet er romslig, så det vil ikke være problem hverken den ene eller andre veien. Slik situasjonen er nå så er det lurt å melde seg på raskt for å sikre seg plass, sier Sakshaug.

Her finner du påmeldingsskjema og nye vilkår for Driftskonferansen 2020.

Se hele pressekonferansen her.

Powered by Labrador CMS