MIKLAGARD HOTELL: Lokasjon for Driftskonferansen 2020.
MIKLAGARD HOTELL: Lokasjon for Driftskonferansen 2020.

Dette er Miklagard hotell

Covid-19 har satt en del begrensninger for Driftskonferansen 2020 og det har derfor blitt besluttet å holde konferansen på land. Hvordan overholde myndighetenes retningslinjer og samtidig kunne tilby en best mulig konferanse? Flere lokasjoner har vært opp til vurdering, men valget falt på Miklagard hotell.

Published

Miklagard er under ferdigstilling og åpner dørene i oktober. Hotellet ligger 30 minutter utenfor Oslo og 10 minutter fra Oslo lufthavn, i vakre og landlige omgivelser på Kløfta. Her venter et hotell utenom det vanlige – med spennende og topp moderne arkitektur hvor Norden møter Istanbul.

FERDIGSTILLING: Prosjektleder Henrik Sakshaug og Martine Singsaas Frøseth på omvisning av hotellet. Miklagard hotell er fortsatt under ferdigstilling, men står klart i oktober.
FERDIGSTILLING: Prosjektleder Henrik Sakshaug og Martine Singsaas Frøseth på omvisning av hotellet. Miklagard hotell er fortsatt under ferdigstilling, men står klart i oktober.

– Vi ble mektig imponert på omvisningen av hotellet. Her vil vi få godt med hverdagsluksus. Alt fra hotellrommene, spa til restauranten vil gi oss en lun og god atmosfære – hvor vi kan ha det hyggelig sammen. Vi mener dette er et verdig sted å feire vårt 25-årsjubileum, forteller prosjektleder for Driftskonferansen, Henrik Sakshaug.

Se bildegalleri på Driftskonferansen sine nettsider.

Moderne og romslig

Lokasjonsbytte gir ingen endringer og setter ingen begrensninger i fagprogrammet. Hotellet har store og fine konferanselokaler og store utstillerarealer som er godt egnet for å overholde 1-metersreglen blant alle deltakerne.

– Da vi lette etter en ny lokasjon var det viktig for oss at vi fortsatt skulle kunne tilby det samme gode fagprogrammet, gode utstillerplasser og at det skulle være enkelt for oss å overholde alle retningslinjer for Covid-19. Vi ønsker at alle deltakerne skal føle trygghet rundt dette og derfor har romslighet vært en viktig faktor i vårt valg av lokale, sier Sakshaug.

Fagprogrammet etterfølges med felles middag i restauranten – hvor man kan nyte panoramautsikt i skjønne omgivelser. Utover kvelden blir det mulig å tilbringe tid i hotellets bar, som vil utvides for anledningen.

Les mer om fagprogrammet 2020.

Lokasjonsbytte gir flere muligheter

Ettersom konferansen ble flyttet på land, har det nå blitt åpent for ulike pakkeløsninger, som gir deltakerne flere valgmuligheter.

– Vi har flyttet lokasjonen ut av sentrum, men samtidig beholdt nærhet til både byen og flyplassen. Dette gir deltakerne større fleksibilitet og flere større mulighet til å delta – både fordi det er tryggere og fordi vi kan tilby ulike tilbud og priser. Samtidig vil også kjøreturen ut av sentrum gi deltakerne som ønsker å overnatte følelsen av å være på en liten reise, slik man er vant til på båten. Vi kommer også til å sette opp egne busser fra Oslo til hotellet, forteller Sakshaug.

Les mer om de ulike pakkeløsningene og påmelding.

Powered by Labrador CMS