Lounge med utsikt ned mot utstillerhallen på Clarion Hotel & Congress.
Lounge med utsikt ned mot utstillerhallen på Clarion Hotel & Congress.

Spennende nyheter og gode diskusjoner

I utstillerhallen på Driftskonferansen 2020 kan vi blant annet glede oss til å se en nyutviklet luft-renser som fjerner virus i rom, et demorigg som viser forskjellen på tradisjonelt spjeld og nytt spjeld, og til å lære mer om teknologi for vannbehandling.

TROX Auranor Norge AS

Hvilke tjenester tilbyr dere som forenkler hverdagen til deltakerne på Driftskonferansen?

Vi kommer til å vise frem et nytt VAV-spjeld uten tradisjonell målestasjon, som ikke trenger avstand til forstyrrelser. Dette vil gjøre ventilasjonssystemer mer robuste og enklere å sette opp. Vi tar en demorigg som kommer til å demonstrere forskjellen på tradisjonelt spjeld og nytt spjeld.

Med i utstillingen blir også en nyutviklet luft-renser som fjerner virus i rom, en enhet som inneholder ny patentert teknologi. Siden vi bygger ny fabrikk i Norge vil vi nok også vise frem bilder av denne.

Hvorfor deltar dere på Driftskonferansen?

Mange driftere er fortvilet over at VAV-anlegg ikke virker som de skal, og vi har produkter og kompetanse for å gi bedre anlegg. Det er derfor viktig for oss å møte alle de personer som skal drifte disse anleggene, slik at de får bedre forutsetninger for å få anlegg som virker.

Hva ser dere mest frem til med årets konferanse?

Som norsk produsent er vi nok ekstra glade i å vise frem produktene vi bruker mye tid og ressurser på å utvikle. På grunn av dette elsker vi norske messer med mange besøkende.

Etter en tid med store restriksjoner i møte folk, gleder vi oss ekstra mye.

Lime Vannteknologi AS

Hvilke tjenester tilbyr dere som forenkler hverdagen til deltakerne på Driftskonferansen?

Bauer vannbehandling reduserer energiforbruket i vannbårne anlegg ved å sørge for at de er varig rene. I tillegg er et rent anlegg nødvendig for å hente ut riktig informasjon via SD-anlegget for korrekte målinger – opp imot drift, vedlikehold og energikontroll.

Hvorfor deltar dere på Driftskonferansen?

Vi har god erfaring med å delta på Driftskonferansen der vi møter interessante kundegrupper og samarbeidspartnere. Deltakerne er alle opptatt av forvaltning, drift og vedlikehold og det passer oss utmerket at de har forskjellige interesser innen dette fagfeltet.

Hva ser dere mest frem til med årets konferanse?

Vi gleder oss til å presentere vårt produkt sammen med gode diskusjoner om hva Bauer kan gjøre for våre kunder. Dyktige foredragsholdere er også noe å se frem til og vi setter selvsagt stor pris på god mat og drikke sammen med nye mennesker i hyggelig lag.

Les mer om utstillere, fagprogrammet og påmelding på www.driftskonferansen.com.

Powered by Labrador CMS