BYTTER: John Georg Storvik slutter i Lindab etter 24 år.
BYTTER: John Georg Storvik slutter i Lindab etter 24 år.

ARBEIDSLIV

Lindab-sjefen overtar Trox Auranor

John Georg Storvik overtar ledelsen i Trox Auranor.
– Jeg kan takke Lindab for alt jeg har lært – jeg har vært der i 24 år, sier han.

Published

Storvik ledet Lindab i Norge ut februar. Nå er han tilgjengelig for ledelsen og konsernet, og fra 1. april er han på plass på Jaren som ny administrerende direktør for Trox Auranor.

24 år i Lindab

– Det blir spennende, sier Storvik. Han hverken vil eller kan si så mye mer om den nye jobben ennå, før han har begynt i Trox Auranor og mens han ennå er ansatt i Lindab.

– Jeg er veldig opptatt av å være ryddig på det området. Jeg prøver å spare den delen av hjernen frem til 1. april, smiler han.

John Georg Storvik har med seg lang og solid erfaring fra Lindab. Der har han arbeidet i 24 år før han nå skifter beite.

– Har lyktes

– Egentlig har jeg hatt hele karrieren der. Det har vært en dannelsesreise. Jeg kan takke Lindab for hele karrieren og det jeg har lært, sier han. Dermed har det vært grundige overveielser før han bestemte seg for å si opp.

– Det har vært en veldig fin reise. Vi har lyktes godt de siste årene med de målsetningene vi har satt oss, spesielt med kundetilfredshet. Dessuten har vi vært «Great place to work»-sertifisert i to år. Siden resultatene er blitt sånn som vi satte oss som mål at de skulle være, så kjennes det ut som bra timing å overlate til noen andre nå, sier John Georg Storvik.

Arne Boyle overtar

Han har ikke mulighet ennå til å si så mye om hvordan det gikk økonomisk med Lindab i 2021, men bekrefter at det ble et bra år.

Arne Boyle, som har vært salgsdirektør for ventilasjon, er konstituert som administrerende direktør i Lindab frem til en permanent sjef er på plass.

Powered by Labrador CMS