ØKER: De øker sortimentet med 2000 varelinjer – salgssjef Arne Bye har innviet Ahlsells fremtidsbutikk.
ØKER: De øker sortimentet med 2000 varelinjer – salgssjef Arne Bye har innviet Ahlsells fremtidsbutikk.

Åpnet kjøpesenter for fagfolk

Neste generasjons Ahlsell-butikk har åpnet utenfor Hamar. – Fagmannens kjøpesenter, kaller salgssjef Arne Bye det.

Published Last updated

– Vi regner med økning i butikkomsetningen nå som vi får mye bredere sortiment. Her skal vi selge for 40 millioner kroner for å være fornøyde, sier Bye.

Ved Ikea

Han er salgssjef for VVS hos Ahlsell i Hedmark og Oppland. Nå er den gamle butikken, som ifølge Bye lå litt i bakleksa på Hamar, flyttet ut av byen til Furnes i Ringsaker. Her ligger den rett ved E6 og godt tilgjengelig for kunder i bil.

– Vi skal nå flere kundegrupper enn dem som kom inn til Hamar. Det skjer veldig mye i regionen, sier Bye og trekker også frem plasseringen.

Ahlsell-kjøpesenteret ligger rett ved siden av Ikea og yrkesbilforhandleren Volmax.

Bygd som butikk

– Vi har tilbud til både elektriker, snekker, rørlegger og entreprenør. Her dekker vi hele spekteret. Verktøy og klær er egne fag, ifølge Bye, som satser på å nå kunder fra hele Innlandet.

Han er glad for å komme inn i lokaler som er bygd for butikk. I den gamle butikken måtte det bygges på litt og litt etter hvert som omsetningen utviklet seg.

Halv milliard

I tilknytning til butikken sitter det fagfolk som kan hjelpe rørleggeren, elektrikeren og VA-entreprenøren med de faglige spørsmålene. Kontorene ligger i etasjen over. Kundene kan også bestille varer på nett og få dem sendt til butikken.

– Dette er bygd som en mal for hvordan andre butikker skal bygges i ettertid, forteller Arne Bye.

Totalt solgte Ahlsell Innlandet for 420 milloner kroner i fjor. Med de nye lokalene på plass er målet å komme opp i 500 millioner.

Powered by Labrador CMS