Pressemelding

VVS Norge inngår partnerskap med Meire

VVS Norge valgt å inngå strategisk partnerskap med Meire gjennom etablering av et felleseid selskap Meire VVS Regnskap AS.

(Pressemelding fra VVS Norge)

VVS Norge har helt siden etableringen i 2019 hatt fokus på å kontinuerlig vurdere ulike strukturelle alternativer som kan tilrettelegge for at deres medlemmer kan få gode og effektive tjenester. Tjenestene skulle være konkurransedyktige i kvalitet og pris samt kunne gi en driftseffekt eller -inntekt.

- Dette har vi klart å levere til tross for at 2020 har vært preget av pandemi og hjemmekontor. I det siste året har VVS Norge klart å levere flere tjenester for sine medlemmer, deriblant Dextro (KS system), tekniske tjenester gjennom DHJ, datavarehus og ikke minst kompetanseutvikling gjennom VVS Norge Akademiet. Som en fortsettelse i denne utviklingen har VVS Norge valgt å inngå strategisk partnerskap med Meire gjennom etablering av et felleseid selskap Meire VVS Regnskap AS, sier Hjalmar Sæther, finans og økonomidirektør i VVS Norge.

Etter erfaringslæring fra andre bransjer er regnskapstjenester et av områdene som har potensiale for effektivisering og hvor det er mulig å hente ut synergier, dette gjelder også for VVS bransjen og våre medlemmer.

- Det å ha slike tjenester levert fra et selskap som har spesialisert seg på bransjen, viser seg å være mest effektivt både kostnads- og kvalitetsmessig for våre medlemmer. Hovedformålet er å legge til rette for at eierbedriftene kan få kvalitetsmessig godt tilpasset regnskapstjenester til en fordelaktig pris samt tilgang til sammenligning og benchmark seg imellom, sier Sæther.

Meire er i dag en samarbeidspartner til VVS Norge og leverer regnskap- og rådgivingstjenester til flere av medlemsbedriftene.

- Etter nesten tre år med samarbeid tar vi nå dette et steg videre og etablerer et felleseid selskap, Meire VVS Regnskap AS med delt eierskap 50/50. Selskapet skal levere regnskap, lønn og rådgivning for medlemmer som allerede er kunder hos Meire, men også for nye medlemmer som ønsker å ta i bruk tjenestene fra Meire VVS Regnskap AS, sier Linda Svendsen i Meire.

- Meire har i dag allerede 15 medlemmer fra både Comfort og Bademiljø som benytter seg av tjenestene, men vi er klare til å ta imot flere. Gjennom kundeundersøkelse som er gjennomført ser vi at kundene våre er fornøyde med tjenestene og kvaliteten vi leverer, og de ser fordelen av å benytte seg av en aktør som har spesialisert seg innen VVS. Vi håper dette vil kunne være et godt grunnlag for at flere medlemmer også ønsker seg å benytte seg av tjenestene fra Meire VVS Regnskap AS, sier Svendsen.

Powered by Labrador CMS