Pressemelding

• Systemair lanserer ny Topvex

Nye Topvex er en helt ny aggregatserie, med et bunnsolid arvemateriale fra vår svenskproduserte markedsleder innen kompaktaggregatsegmentet.

Published Last updated

Nye Topvex er standardisert for kort leveringstid, men med innebygget fleksibilitet i både kapasitet, bestykning og oppbygging. På den måten legger vi til rette for en optimalisering av aggregatet iht. faktiske behov.

De nye Topvex-aggregatene er designet og formgitt for et langt og energieffektivt liv i skandinavisk bygningsmasse, og er velegnet for både nybygg og rehabprosjekter. Alle de gode egenskapene til det opprinnelige Topvex-aggregatet er videreført til den nye aggregatplattformen, som også byr på innovative, smarte løsninger for en smidig aggregatleveranse og energieffektiv drift.

Nye Topvex er utstyrt med en svært energigjerrig aggregatkapsling og det siste innen varmeveksler- og vifteteknologi. Et energieffektivt aggregat fordrer imidlertid også riktig dimensjonering, riktig utrustning, riktig montasje, riktig konfigurering og riktig regulering av luftbehandlingsprosessen. Et av målene med nye Topvex er å forenkle og effektivisere arbeidsprosessene i alle ledd, for å sikre et best mulig sluttresultat.

Nye Topvex lanseres i første omgang med høyeffektiv motstrømsveksler. Denne kommer i to utførelser – toppanslutning og sideanslutning – og fem størrelser med kapasiteter fra 1500 til 5000 m3/h (avhengig av tilbehør og eksterntrykk).

Nye Topvex med roterende gjenvinner lanseres i første kvartal neste år. Inntil da holder vår nåværende markedsleder stand - fremdeles det beste alternativet for mange prosjekter.

Mer informasjon om nye Topvex finnes på vår nettside.

Powered by Labrador CMS