PRESSEMELDING

Rekorddeltagelse på Rørkjøps generalforsamling

5. og 6. mai var rekordmange samlet på Gardermoen. Medlemsbedrifter og partnere fra hele Norge var til stede. I løpet av de to dagene var det over 700 gjester innom Rørkjøps årsmøte.

Published Last updated

Generalforsamlingen ble ledet av Karl Ibsen fra styreforeningen. Han loset og guidet generalforsamlingen gjennom ulike saker med stø hånd. Det ble også valgt et nytt styre, tre nye styremedlemmer ble valgt. Alle med solid bransjeerfaring, og klare for å fortsette den gode jobben som har blitt gjort før.

Fag, messe og festligheter

Dagen etter generalforsamlingen var det tid for messe. Den gode stemningen fra dagen før var med videre på fredagens årsmøte. Med rekordmange gjester, fikk de folk lov å kose seg sammen i større grupper, noe som har vært savnet i en lang periode med pandemi.

I år ble det prøvd noe nytt, alle partnere hadde anledning til å lage så store stander som de selv måtte ønske, uten noen begrensninger. De fleste meldte ifra om at det var en suksess og at et slikt konsept kan være en god ide med jevne mellomrom. Det er viktig å tenke bærekraft, derfor er det bestemt at store messer som dette bare skal kunne holder annethvert år, for å holde kostnadsnivået på et fornuftig plan i årene som kommer.

Nytt fra Rørkjøp

En av nyhetene som ble presentert på Rørkjøp podiet denne dagen var at nestorene fra Fagrådet for Våtrom, Cato Karlsen og Bjørn Grimsrud skal være med i arbeidet som bidrar til kvalitetssikring av Rørkjøp kjedens KS-system (KS-Proff) og at det oppdateres og forenkles for rørleggere i kjeden. Det ble også gjennomført en grundig gjennomgang av Rørkjøps nye nettbutikker som blir lansert rett før sommerferien, til stor glede for medlemsbedrifter og kjedens partnere.

Priser

Det ble også delt ut flere viktige priser under årsmøtet. Ulike kategorier skulle belønnes for sitt arbeid.

Her er vinnerne:

  • Årets ærespriser: Lars Christiansen, Stein Gulseth, Tommy Jens Juul og Per Roestad
  • Årets Rørkjøp medlem: Hermansen og Storaas VVS AS
  • Årets grossist: Heidenreich AS
  • Årets synlige leverandør: VikingBad AS
  • Årets tekniske leverandør: Armaturjonsson AS
  • Årets stand: Purus Joti AS
Powered by Labrador CMS