Pressemelding

Rekord på rekord for NOBB VAVVS etter relansering

Rekord på rekord. Det kan Norsk Byggtjeneste (NBT) og den relanserte NOBB VAVVS-databasen (tidligere NRF) notere seg fire måneder etter at Byggtjeneste overtok driften av varedatabasen fra Norske Rørgrossisters Forening (NRF).

- En sterkt økende interesse tyder på at dette grepet var i pakt med markedets ønsker og behov, konstaterer Terje Røising (bildet), avdelingsleder VAVVS i Norsk Byggtjeneste.

NBT overtok 1. januar i år databasen til Norske Rørgrossisters Forening (NRF). Til sammen er det nå i de to databasene strukturert produktinformasjon for nær 1 000 000 produkter fra 930 leverandører. NBT har en strategisk ambisjon om å utvide virksomheten til å omfatte nærstående bransjer.

- Vi jobber kontinuerlig med forbedring av innhold og funksjonalitet. Samtidig arbeider vi med å samordne av de to databasene. Begge deler vil gjøre det lettere for både leverandører og brukere, opplyser administrerende direktør Øyvind Skarholt i Norsk Byggtjeneste.

Røising fremhever at man allerede nå ser solide kimer til mange spennende muligheter for bransjene og databasene. Og NOBB – VAVVS-databasen kan registrere en sterkt økende interesse:

  • I april ble det satt rekord i antall brukere i databasen fra 12 000 til 15 000 - sammenliknet med samme periode i fjor
  • Ny rekord for antall sidevisninger i samme tidsrom, fra 11 000 til over 30 000.
    - Denne økningen skyldes delvis økt bruk av digitale spørringer, men har også sammenheng med økningen i antall brukere, opplyser Røising.
  • Også ny rekord i antall registrerte produkter - siden nyttår er det økt fra 216 000 til 242 000 aktive produkter.
Powered by Labrador CMS