PRESSEMELDING

Skal ta Rejlers til nye høyder

Stian Skarpnord (52) har en imponerende CV og lang fartstid som selskapsbygger. Nå går han inn som leder av Rejlers Buildings, en av fire fagavdelinger i Rejlers Norge.

Published

- Jeg gleder meg stort til å bli en del av Rejlers. Det er vanvittig mange dyktige fagfolk her, som jeg gleder meg til å sparre med. I tillegg har jeg bare møtt hyggelige mennesker. Kulturen i Rejlers har rett og slett imponert meg, sier Skarpnord.

Han begynte i stillingen denne uken, og har allerede klare tanker om hvordan han skal gyve løs på oppgaven med å utvide avdelingen.

– Vi må forsterke det som er bra, forbedre oss der det trengs og utvikle oss videre. Vi må også være mer offensive. Markedet er bra, så det er gode muligheter for vekst, sier Skarpnord.

Både tekniker og pedagog

Petter Arnesen, administrerende direktør i Norge, mener han ikke kunne fått en bedre lagspiller.
– Stian har en vanvittig karriere. Han har bygget opp en rekke selskaper, innenfor ulike sjangre og i ulike land. Han er utdannet tekniker, og har derfor en svært god forståelse for faget vårt. I tillegg har han pedagogisk utdannelse og har jobbet som lærer. Vi er et selskap som er svært opptatt av kunnskapsdeling og læring, så det er et stort pluss i boka vår, sier Arnesen.

Skarpnord kommer fra en lederstilling i Sweco, der han har bygget opp en ny region på Innlandet. I den jobben har han fulgt med på Rejlers fra sidelinjen.

– Rejlers har vært en god konkurrent, med et godt omdømme i markedet. Det er ikke noen selvfølge, så det må vi forsterke, sier Skarpnord.

– Må dyrke nisjen vår

Skarpnord mener også at Rejlers har en ekstra styrke ved å være et nordisk konsern.

– Det at vi har fagfolk også i Sverige og Finland, som vi kan spille på, har stor verdi. Rejlers har sin styrke i at de har en nisje med tekniske fag. Den nisjen må vi forsterke. Kundene skal ikke være i tvil om hvem de ringer når de ønsker rådgivning innen tekniske fag, sier Skarpnord.

Powered by Labrador CMS