Pressemelding

Rejlers fornyer rammeavtale med Agder Energi

Agder Energi går inn i en ny toårsavtale med Rejlers på teknisk rådgivning. De to selskapene har en lang historie sammen, og har samarbeidet tett i mange år.

(Pressemelding)

Rejlers skal bidra med prosjektering og rådgivning innenfor elkraft, elektro, oppmåling og miljø, med Agder Energi Nett som den viktigste enkeltkunden.
– Det betyr mye for oss med fornyet tillit fra Agder Energi. De er en viktig bidragsyter til elektrifiseringen av Norge, og skal i gang med store vedlikeholds- og utviklingsprosjekter fremover, som vi gleder oss til å bidra på, sier Tone Søfting som er leder for Energy i Rejlers Norge.

Strømnettet skal blant annet oppgraderes og digitaliseres, med prising av effekt og økte muligheter for styring av effektflyt som gevinster. I tillegg skal alt som graves ned og vedlikeholdes av kabler i grunnen, dokumenteres i tråd med den nye ledningsregistreringsforskriften som trer i kraft til sommeren.

– Rejlers er en viktig leverandør for oss, både på prosjektering av distribusjonsnettanlegg og annen rådgivning. Vi har en stor portefølje av prosjekter de neste årene, relatert til tilknytning av nye kunder, samt ombygging og forsterking av eksisterende nett. Vi har samarbeidet godt i mange år, og gleder oss til fortsettelsen, sier konserndirektør Jan Erik Eldor i Agder Energi.

Rammeavtalen har en varighet på to år med mulighet for fire års forlengelse.

Powered by Labrador CMS