Pressemelding

• Purus satser på fremtidens rørleggere

- Det er klart vi skal vie vår tid til de som i fremtiden skal bygge Norge, sier Tommy Leiren.

Published Last updated

Det er nettopp han som har fått oppdraget med å implementere Purus Academy på videregående skoler og opplæringskontorer i det ganske land.

- Dette er et viktig ledd i vår satsning om å være rørleggerens førstevalg.

Videre sier Tommy at han ser frem mot 2 uker på reisefot i den nordlige delen av Norge for å møte engasjerte studenter og lærlinger.
- Jeg deler opp kurset i to, vi starter med en teoretisk del, for så å gå over på den praktiske, der kursdeltakerne får mulighet til å fysisk kjenne og skru på våre sluk. For Purus er det viktig å heve kompetansen blant fremtidens rørleggere. Derfor er dette et veldig viktig satsningsområde.

- Det er gøy å se at det er så mange lærevillige mennesker der ute. Jeg er overbevist om at bad og våtrom i fremtiden er i trygge hender, forsikrer Tommy avslutningsvis.

Eget Akademi

Purus Academy heter konseptet Purus har utviklet. Formålet er kompetanseheving, det å lære fremtidens rørleggere om riktig montering av sluk og designsluk. Undervisningskonseptet er noe Purus etablerte for å hjelpe rørleggerstudenter med både det teoretiske og praktiske. Skolene og opplæringskontorene mottar også en skolepakke med produkter.

- Jeg vet det er mye gammelt der ute, og det er viktig at studentene og lærlingene får se produkter de faktisk kommer til å møte når de skal ut å skru, legger Tommy til.

Reiserute

Onsdag 23/9 Stangnes VGS, Harstad

Torsdag 24/9 Hadsel VGS, Lofoten

Fredag 25/9 Kundebesøk, Lofoten

Mandag 28/9 Bodø VGS

Tirsdag 29/9 Polarsirkelen VGS, Mo i Rana (2 kurs)

Onsdag 30/9 Comfort Mosjøen (2 kurs)

Torsdag 31/9 Verdal VGS

Powered by Labrador CMS