BLIR PARTNERE: Mikael Andersen, daglig leder Multi Kulde AS, og Martin Schjølberg, ansvar for markedsområdet kommersiell og klima i PTG. Foto: PTG.
BLIR PARTNERE: Mikael Andersen, daglig leder Multi Kulde AS, og Martin Schjølberg, ansvar for markedsområdet kommersiell og klima i PTG. Foto: PTG.

PTG kjøper Multi Kulde

Styrker tilstedeværelsen langs norskekysten.

Published

PTG har inngått avtale om kjøp av 100 prosent av aksjene i Multi Kulde AS i Bodø. Multi Kulde er også medeier i Multi Kulde i Ålesund og Molde.Oppkjøpet er en del av PTG sine vekstambisjoner innen dagligvarebransjen i Norge, og vil i tillegg styrke gruppens servicenettverk overfor sjømatindustrien langs norskekysten, skriver PTG i en pressemelding.PTG består i dag av Kuldeteknisk, FrioNordica og Kjøleservice Helgeland, og er med det godt etablert i Nord-Norge, Vestlandet, Aust-Agder og i Chile.- Multi Kulde er kjent for å være effektive og dyktige, og vil med det styrke vår kjerne samtidig som de vil øke vår dekningsgrad nasjonalt. Dette vil gavne våre kunder over hele landet, sier konsernsjef Terje Arnesen i PTG.

Høy servicedekning

- Vi skal doble omsetningen i løpet av de neste årene, ikke minst gjennom fortsatt investering i forskning og produktutvikling. Vi skal også komme tettere på eksisterende og nye kunder geografisk, faglig og med høy servicedekning langs norskekysten og internasjonalt, forteller han.

Sjømat internasjonalt – dagligvarer nasjonalt

- Vi satser på dagligvaremarkedet nasjonalt, og sjømatmarkedet i Norge og internasjonalt. Med satsingen i Bodø, og med medeierskap i Multi Kulde i Ålesund og Molde, ser vi for oss ytterligere vekst innen våre markedsområder marine og industri, og kommersiell og klima, sier Terje Arnesen.​Kuldeteknisk og Kjøleservice Helgeland jobber mot dagligvarebransjen i Nord-Norge, mens FrioNordica har rendyrket teknologien for anvendelse på fisk nasjonalt og internasjonalt med produksjon i Norge. Multi Kulde sine kjerneområder er butikk-kjøling, kommersiell kjøling, industrikjøling og klimaløsninger. I tillegg til prosjektkompetanse er service en viktig del av Multi Kulde sine tjenester.

Powered by Labrador CMS