PRESSEMELDING

OSO Hotwater øker sin satsing på prosjektmarkedet

OSO Hotwater styrker sin satsning på prosjektmarkedet vesentlig i Norge i 2022.

Published

Satt for å lede dette arbeidet er mangeårig medarbeider Kjetil Alseth. Kjetil har de siste årene jobbet som regionsansvarlig ØST og som leder av teknisk avdeling i OSO Hotwater, og er godt kjent med prosjektmarkedet fra før.

- Vi har sett en stund et behov for å øke ressursene våre ytterligere mot prosjektmarkedet. Når vi nå øker vårt fokus så var det naturlig for oss å rekruttere internt. Vi trengte en person som er godt kjent både i og med markedet og som samtidig vet hvordan våre varmtvannsberedere og løsninger kan tilføre merverdi i prosjekter, sier country manager Rune A. Rystad i OSO Hotwater.

Kjetil Alseth vil dekke hele landet i samarbeid med våre dyktige regionsansvarlige, og sørge for at OSO Hotwater fremstår som en proaktiv og profesjonell samarbeidspartner for våre kunder.

- Prosjektmarkedet vokser og krever stadig mer profesjonell og spesialisert oppfølging. Dette er et marked vi i OSO Hotwater er svært godt rustet som organisasjon til være en verdiskapende partner i, sier Kjetil Alseth.

Kjetil Alseth tiltrådte posisjonen 01.01.2022.

Powered by Labrador CMS