Om NemiTek

VVS-foreningen har siden 1924 vært et samlingspunkt for kunnskapsformidling i VVS- og byggebransjen. Nå kaller vi oss NemiTek! Det er en forkortelse på vårt offisielle navn Norsk VVS Energi- og Miljøteknisk Forening.

Ambisjonen vår har alltid vært å være ledende på formidling av kunnskap til bransjen. Dette gjør vi gjennom å skape viktige møteplasser for alle som er opptatt av energi- og miljøteknikk.

Gjennom vårt forlag, NemiTek AS, utgir vi fagbladene Norsk VVS, Rørfag, Byggdrifteren, Kulde, Norsk Energi, Maleren og Matindustrien. Vi jobber også for å være det foretrukne nettstedet for energi-og miljøteknikk - nemitek.no. I tillegg har vi et bredt utvalg av faglitteratur, både i bokform og digitalt.

Et medlemskap i NemiTek gir deg tilgang til både nettverk av sosiale arrangementer gjennom lokallagene og kurs, konferanser, faglitteratur som er med på å øke kunnskapen i bransjen. Våre medlemmer er rådgivende ingeniører, fagfolk, leverandører, grossister, byggeiere, byggdriftere, entrepenører og studenter. Vi eksisterer for alle med interesse for fagområdene energi- og miljøteknikk, kulde, varme, ventilasjon, sanitærteknikk og byggdrift.

For leverandører og grossister som annonserer igjennom våre kanaler, så ønsker vi å være en samarbeidspartner. Vi har målgruppene på Nemitek.no og i fagbladene våre. Disse er effektive kanaler for å nå ut med budskapet. Vi rådgir annonsørene våre med å få ut riktig budskap til riktige målgrupper. Vi ser at en effektiv måte å annonsere på er å kombinere tradisjonell markedsføring med innholdsmarkedsføring i et redaksjonelt miljø. Vi har spesialister som også hjelper til med å nå frem til de riktige målgruppene gjennom sosiale medier og søkemotoroptimalisering.

NemiTek er stolt arrangør av VVS-dagene og Driftskonferansen.

Powered by Labrador CMS