Pressemelding

Ny daglig leder i CTC Ferrofil

- Med sin omfangsrike bransjeerfaring og gode produktkunnskap, er Ole Andreas vel rustet til å lede CTC Ferrofil inn i fremtiden.

(Pressemelding)

Ole Andreas Valnes er ansatt som ny daglig leder i CTC Ferrofil AS og tiltrer i stillingen fra 1.april 2021. Med sine 50 år, er Ole Andreas en erfaren bransjemann med bakgrunn blant annet som ansvarlig for varmesegmentet i Brødrene Dahl. Han kommer nå fra en stilling som Teknisk Sjef i LK Systems, og har i tillegg en solid sivilingeniørutdannelse innen maskinteknikk fra NTNU.

- Med sin omfangsrike bransjeerfaring og gode produktkunnskap, er Ole Andreas vel rustet til å lede CTC Ferrofil inn i fremtiden, sier Helene Richmond, styreleder for CTC Ferrofil.

- Vi er overbevist om at han blir en god sjef for CTC-teamet i Norge og vi ser frem imot et godt samarbeid for å serve våre kunder i Norge med både gode produkter og god support.

- CTC Ferrofil har et stort potensiale for vekst og mer synlighet i det norske markedet. CTC har gode, konkurransedyktige og moderne produkter, som er miljøvennlige og helt i tråd med det grønne skiftet Norge skal gjennom. Jeg har stor respekt for fagmiljøet i CTC og ser virkelig frem til å bidra til å sette selskapet solid på markedskartet i Norge, sier Ole Andreas.

CTC FerroFil AS tilhører Enertech AB i Sverige som er en del av NIBE Climate Solutions.

Powered by Labrador CMS