PRESSEMELDING

Ny senior salgsingeniør i Munters AS

Svein Anton Holmboe er ansatt som senior salgsingeniør i Munters AS fra 1. januar 2022.

Published

Munters styrker teamet og er svært fornøyd med å ansette Svein A. Holmboe.

Svein har erfaring fra Industridata og Maritim bransje med kompetanse innen service, salg og teknisk salgssupport.

De siste 20 årene har han jobbet i Kongsberg Maritime AS på kundestøtte, service og salg. Svein vil nå jobbe på Munters sine kontorer på Danholmen i nærheten av Tønsberg.

- Det er spennende å begynne i en helt ny bransje med nye produkter og nye markeder. Munters produktene har fokus på energieffektive løsninger, som konkret bidrar til miljøvennlige løsninger og det grønne skifte, sier Svein A. Holmboe.

- En ressurseffektiv og sirkulær økonomi er nødvendig dersom vi skal nå de klima, miljø- og bærekraftsmål vi har forpliktet oss til. Jeg mener Munters produkter bidrar til dette, og gjør denne jobben ekstra motiverende.

- Jeg er svært glad for å begynne hos Munters og få være del av å levere de beste produktene til nye og eksisterende markeder. Spesielt spennende er det å være med på å levere utstyr til de store litium-batterifabrikkene som etableres i Norge.

Svein vil blant annet være med på å etablere digitale rutiner og prosesser i oppstarten av Munters i Norge.

- Vi ønsker Svein et stort velkommen til Munters, han har bred kompetanse og en unik erfaring både vi og kunder kommer til å få stor nytte og glede av, sier landssjef Ole Petter Jahren.

Powered by Labrador CMS