JOBB

Ny salgssjef i Munters AS

1. november ble Dag Anders Wikse ansatt som salgssjef i Munters AS.

Munters styrker teamet og er svært fornøyd med å ansette Dag Anders Wikse, skriver selskapet i en pressemelding.

Dag Anders Wikse har lang erfaring fra VVS-bransjen med spesialkompetanse innen fuktteknikk og levering av aggregater for klimakontroll. De siste 8 årene har han jobbet som teknisk selger for Dantherm AS, og vil nå jobbe på Munters sine kontorer på Danholmen i nærheten av Tønsberg.

Wikse er et kjent ansikt for mange i bransjen og med fagbrev som tavlemontør, elektriker i gruppe L, og praktisk erfaring innenfor entreprenørbransjen.

- Jeg svært glad for å begynne hos Munters og få være del av å levere kvalitetsprodukter til et marked i vekst og spesielt spennende med batterifabrikkene som nå er ferd med å få fotfeste i Norge. Det gir mening å levere produkter til produksjon som bidrar til det grønnes skiftet og med god mulighet for egen utvikling. Munters leverer utstyr til cirka halvparten av dette markedet i dag og med stort konsern og dyktig internasjonalt team i ryggen ser fremtiden lys ut. Vi ser også en klar økning i etterspørsel på både sorptiv kjøling og klimakontroll generelt, sier Dag Anders Wikse.

Wikse vil blant annet ha produktansvar for Desicool som er ventilasjonsaggregater som benytter overskuddsvarme til å produsere kjøling og vil ha hele Norge som salgsområde.

- Vi ønsker Dag Anders et stort velkommen til Munters og gleder oss til veien videre, sier landssjef Ole Petter Jahren.

Powered by Labrador CMS