Foto: SGP Armatec
Foto: SGP Armatec

Modulkonsept til komplette varmeanlegg

Innspill fra utstillere til Driftskonferansen 2019.

Published

Vannbårne anlegg velges nå av stadig flere driftere, derfor har SGP Armatec AS som målsetning å betjene markedet med kvalitetsprodukter og kunnskap. Selskapets fokus er i stor grad rettet mot mellomstore og store varme og kjøleanlegg i bygninger og industri.- I dag har vi et bredt produktspekter og er ca. 30 medarbeidere som arbeider med informasjon og markedsføring av produktene. Vi holder til i moderne kontorlokaler i Asker utenfor Oslo, hvor vi også har et stort lager for å betjene markedet på best mulig måte. I tillegg har vi kontor i Moss og Bergen, forteller avdelingsleder i SGP, Finn Olaussen

Produkter og kunnskap på Driftskonferansen 

SGP Deltar på Driftskonferansen for å møte fagfolk og vise frem sine produkter.- Det er Norges største konferanse om forvaltning, drift og vedlikehold. Her møter vi fagfolk som er opptatt av sine anlegg og kan diskutere løsninger, samt vise frem våre produkter og kunnskap. Og ikke minst bygge nettverk, sier OlaussenSom utstiller skal SGP vise frem tre ulike produkter fra sitt sortiment;- Oventrop Cocon QTZ dynamiske-/ trykkuavhengige ventiler, som kombinerer flere funksjoner og installerte ventiler trenger ikke ny innstilling hvis rørsystem blir modifisert.- Servitec/Vakuumutluftere, et godt ekspansjons- og utluftingssystem som sikrer problemfri drift av varme- eller kjøleanlegg i mange år.- Armatec Modular System, et modulbasert konsept for å bygge totale varmeanlegg.

Velfungerende anlegg i fremtidens marked

SGP Armatec er veldig opptatt av å sørge for fortsatt fokus på gode og velfungerende vannbårne anlegg i fremtidens marked.- Derfor kommer vi nå med Armatec Modul System, et modulkonsept for å effektivisere oppbyggingen av komplette varmeanlegg frem til samlestokk. Enhetene er standardisert til å passe sammen med hverandre, og kan kombineres med tilleggsutstyr, avslutter Olaussen.De lanserer også produktet Unico Kjølemaskin uten utendørsenhet. Dette produktet vil kunne holde en behagelig innetemperatur hele sommeren uten å måtte installere en utedel utenfor bygget. Hele installasjonen kan også gjennomføres innenfra.

I denne serien presenterer vi utstillerne til Driftskonferansen 2019

DRIFTSKONFERANSEN er Norges største konferanse om forvaltning, drift og vedlikehold. Arrangementet avholdes på Color Magic 18.-20. september 2019.Meld deg på!

Powered by Labrador CMS