Damene fikk først delta på en fagdel med daglig leder i Systemair, Bjørn-Osvald Skandsen.

Trysiltur for damene – 10 år!!!

Søndag 8.mars feires Den Internasjonale Kvinnedagen. På grunn av økt fokus på å få kvinner inn i VVS-bransjen er dette en viktig helg for NemiTek, hvor vi har flere arrangementer kun for damene. Jenteturen til Trysil for kvinnelige medlemmer i NemiTek Oslo er blitt en bauta for kvinner i VVS-bransjen. I år hadde arrangementet 10-årsjubileum!

Published Last updated

Jente-aktivitetsansvarlig i NemiTek Oslo, Thea Danielsen ønsket de 45 kvinnelige deltakerne velkommen til 10-årsjubileet som i år startet i Produksjonslokalene til Systemair i Dal. - Det er en glede å få være med å arrangere en så viktig og morsom tur for damene i bransjen. I år er det Systemair som er hovedsponsor, noe vi setter stor pris på!

Fagdel før festligheter

Pakkekonkurranse på lageret til Systemair i Dal.

Systemair hadde planlagt en faglig del, underholdning og omvisning fulgt av lunsj før avreise til Trysil. Serviceansvarlig Frode Skedsmo og Daglig leder Bjørn-Osvald Skandsen holdt foredrag om smarte aggregatvalg, digitalisering, markedets utvikling og Systemair.

Trysilturen var opprinnelig et fellesarrangement mellom Systemair, F-tech og GK arrangert med formål om å skape en egen arena for damene i bransjen. Etterpå fikk de gjennomslag av foreningen til å gjøre dette til en såkalt «VVS-tur» hvor flere i bransjen kunne bli med.

Digitalisering av bransjen er fremtiden

45 damer dro på Trysiltur i år!

I fagdelen presenterte Bjørn-Osvald Skandsen at ingenting tyder på at markedet vil gå saktere. Han presiserer også at vi må fokusere mer på ROT-markedet, dimensjonering av anleggene og «Big Data».

- Systemair har et stort fokus på innovasjon, og har 250 ingeniører i selskapet som jobber med utvikling. Dette er en kostbar del av selskapet, men helt avgjørende for å henge med i tiden. Oppsamling av data i VVS-bransjen er blitt viktig for det vi kaller «Forutsigbart vedlikehold». Dette gjøre det mulig å planlegge hvordan man skal drive med vedlikehold på en kostnadseffektiv og ressursbesparende måte.

Systemair lanserer neste generasjon Topvex på VVS-dagene 2020.

Fullt arrangement hvert år

NemiTek dekket starten av arrangementet hos Systemair, og det var ingen tvil om at damene hadde gledet seg til denne turen lenge. Noen av ingeniørene fortalte at de måtte ta pause midt i en befaring for å rekke og melde seg på før det ble fullt.

- Arrangementet øker i popularitet hvert år og hadde vi hatt mulighet skulle vi invitert med oss alle. Det er vanskelig å finne sponsorer og hytter som har plass til så mange, men vi gjør vårt beste for å få med så mange som mulig hvert år, forteller leder i NemiTek Oslo, Hanna Risnes.

Samhold er viktig

Fredagen var det obligatorisk middag underholdning og nettverksbygging. I år bidro jentetur-veteranene Merete Øino, Hilde Brønlund og Trine Annette Nomeland med en film fra tidligere jenteturer, og Sidsel Thomson arrangerte «Norske Afterskitalenter». Jentene ble delt inn i lag for å fremføre hver sin afterski-sang med mest mulig innlevelse og kreativitet.

- Det ble en svært lattermild kveld med stort engasjement og humør, forteller Danielsen.

Lunsj med Bjerke Ventilasjon

Hvert år treffer jentene flere kjente på afterski og i bakken. Bjerke Ventilasjon slo på stortromma i år og arrangerte en lunsj på tunet foran hytten til jentene.

- Det var fantastisk god mat, god drikke og ikke minst god underholdning fra en fantastisk flott gjeng. Denne turen er et viktig samlingspunkt for jenter og NemiTek Oslo gleder seg til å arrangere nok en jentetur til Trysil i 2021, avslutter Danielsen.

Powered by Labrador CMS