Pressemelding

Høiax har utviklet smartbereder med skyløsning

Planlegger produksjonsstart allerede i sommer.

(Pressemelding)

Høiax kan med stor entusiasme informere om at Høiax Connected er ferdig utviklet, og at det foregår felttesting ved flere husholdninger lokalt i Fredrikstad. Bedriften planlegger produksjonsstart allerede i sommer.

Høiax Connected er en helt ny generasjon varmtvannsbereder som gir mulighet til styring fra mobile enheter og appen myUplink. Høiax Connected er blant annet kompatibel med Futurehome (Telia) smarthussystem.

Sammen med Futurehome har vi utviklet en sky-løsning, og Høiax Connected kan nå inngå som en del av smarthjemløsningen. Smartberederen har et intuitivt display, slik at den også kan styres uten APP. Oppvarming av varmtvann utgjør normalt en stor del av strømforbruket i hjemmet.

Med Høiax Connected kan du nå kontrollere forbruket av strøm og dermed styre unna høye effekttopper, som kan bli dyre med dagens strømtariffer. Berederen kan fungere som et energibatteri, fordi den via informasjon fra smarthjemsystemet kan lagre varmtvann når strømmen er billigst. Man kan også fjernstyre varmtvannsberederen i hytter og i ferietider.

Dette produktet har vært etterlengtet og er nyskapende innen utvikling av varmtvannsberedere.

I dagens samfunn er vi vant til å kontrollere det meste og med Høiax Connected vil man nå kunne få et mer aktivt forhold til berederens energiforbruk.

Samarbeid med Regnskogfondet

Bærekraft er en viktig del av identiteten til Høiax, og vi jobber kontinuerlig for å kunne oppnå et best mulig klimaregnskap. Høiax bidro i fjor til å hindre avskoging av 4000 regnskogtrær og utslipp av 5400 tonn CO2, og vi skal videreføre dette arbeidet med Høiax Connected. Hver solgte smartbereder vil anslagvis redde fem trær fra ødeleggelse, og hindre utslipp av 6,75 tonn CO2 – i et år.

Powered by Labrador CMS