Ny sjef for kuldedivisjonen i GK Inneklima

- En erfaren og kunnskapsrik leder.

Published

Frode Børresen (43) blir divisjonsdirektør Kulde i GK Inneklima.– Vi ser fram til å få Frode Børresen med på laget i den videre utviklingen av vår landsdekkende kuldevirksomhet. Vi har som ambisjon være Norges ledende kulde- og varmepumpe-entreprenør, og Frode er en erfaren og kunnskapsrik leder som vil bidra til å realisere vårt potensial, sier konsernsjef i GK Gruppen, Kim Robert Lisø.

Kommer fra Waister

Frode Børresen har lang erfaring fra kuldebransjen, blant annet som administrerende direktør hos kuldeleverandøren Børresen Cooltech. Han har også hatt styreverv i Norsk kjøleteknisk forening og Norske kuldegrossisters forening. Børresen kommer til GK fra stillingen som leder for salg og forretningsutvikling i tørketeknologiselskapet Waister.

Ny divisjon

Divisjon Kulde blir organisert som en landsdekkende divisjon i GK Inneklima og omfatter 96 medarbeidere fordelt på 10 avdelinger i Norge, som rapporterer til divisjonsdirektør.– Jeg ser fram til å bidra i den videre utviklingen av GK Kulde som en sterk og innovativ aktør i markedet, sammen med dyktige ledere og medarbeidere, og gleder meg til å ta fatt på oppgaven, sier Frode Børresen.Børresen er utdannet sivilingeniør fra fakultet for maskinteknikk ved NTNU (1999). Han har en master i teknologiledelse fra samme sted (2007), med et forskningsopphold ved MIT Sloan School of management sitt program innen innovasjon og globalt lederskap i Boston.Han vil inngå i selskapets ledergruppe og rapportere til administrerende direktør. Han tiltrer stillingen 1. mars og får kontorsted i Oslo.

Powered by Labrador CMS