Pressemelding

Flamco inn i Brødrene Dahls sortiment

Brødrene Dahl AS har inngått avtale med Flamco om å overta produktansvaret for det norske markedet.

(Pressemelding)

Avtalen vil være gjeldende fra og med 1. januar 2022, men vil bli suksessivt implementert fra og med 1. mai 2021.

Flamco er i dag indirekte representert via Wilo Norge AS og vil fortsatt være det ut 2021. Flamco-gruppen er en del av Aalberts N.V, og jobber proaktivt med utvikling, produksjon og salg av høykvalitetskomponenter til bruk i HVAC-systemer.

Flamco har produkter som løser dagens- og morgendagens krav til energihåndtering i privatboliger, kontor og forretningsbygg. De er representert i mer enn 70 land.

Brødrene Dahl har over en lengere tidsperiode opparbeidet produktansvaret i Norge for flere kjente merkevarer som f. eks. Altech, VSH, Düker, Effebi, etc. og nå Flamco.

Når vår produktportefølje nå utvides med mer teknisk relaterte produkter, er det viktig å kunne tilby teknisk support på disse produktene. I den forbindelse opprettes det en teknisk support avdeling.

Til å lede og utvikle denne avdelingen har vi ansatt Svein Magnus Grønbeck, som startet hos oss 3. mai 2021. Han vil sammen med produktsjef Asmund Rovik-Nyberg starte arbeidet med å beslutte og implementere hvilke produkter som skal inn og lagerføres i vårt produktsortiment, heter det i pressemeldingen fra Brødrene Dahl.

Powered by Labrador CMS