Pressemelding

En relasjonsbygger trer ut av VVP

Tidligere FM Mattsson Mora Group administrerende direktør Geir Tangen Nerhus trer ut av styret i VVP etter drøyt fem år.

Published Last updated

Geir Tangen Nerhus har spesielt representert de «synlige leverandørene» innenfor VVP, og har gjennom sitt styreverv og som en god relasjonsbygger blant annet bidratt sterkt til rekruttering av nye medlemmer innenfor området «synlige leverandører» slik at VVP nå fremstår som en enda sterkere bransjeorganisasjon med betydelig større bredde innen VVS.

- Det er synd for VVP å miste en engasjert bransjepersonlighet som Geir som har over 25 års bransjeerfaring innenfor VVS/byggvareindustrien i Norden, men det er heldigvis ingen mangel på dyktige og engasjerte ledere som kan tre inn i Geirs fravær, sier Bjarne Haugland, daglig leder i VVP.

Nerhus trer ut av VVPs styre som følge av at FM Mattsson Mora Group konsernet slår sammen ledelsen i Sverige og Norge, noe som innebærer at adm. direktør Geir Tangen Nerhus fratrer sin stilling i konsernet etter 6 ½ år.

- Det har vært lærerikt å delta i en bransjeorganisasjon med så mange dyktige mennesker og spennende selskaper som er inne i store endringsprosesser, sier Tangen Nerhus.

VVP representerer nå 50 ledende VA og VVS leverandører med en samlet omsetning på over 9 milliarder kroner.

Styrets sammensetning etter Generalforsamlingen på Clarion Hotel The Hub, Oslo 15. juni 2020 og nevnte endring: Styreformann; Adm. dir. Ove Hjelleset - IMI Hydronic AS Styremedlemmer; Adm. dir. Morten Øren - Roth Norge,
Salg/Markedssjef Geir Kåre Kroken - Furnes Jernstøperi, Commercial Director Dag Erlend S. Gramstad - Grundfos Norge