Tom Cooper er ny daglig leder i Ebm-papst.
Tom Cooper er ny daglig leder i Ebm-papst.

Tom Cooper er ny daglig leder i Ebm-papst

Overtar stillingen etter Gorm Benno.

Published

Tom Cooper er ansatt som ny daglig leder i Ebm-papst, han har riktignok fungert i stillingen siden sommeren i år. Han er utdannet økonom, og har tidligere jobbet for Forsvaret, Coca Cola og Sev. Dahl. Cooper har lang fartstid i Ebm-papst og har jobbet i selskapet siden 1987. Han har hatt ansvar for økonomi, noe Cooper vil fortsette med i tillegg til rollen som daglig leder. 

Tom Cooper overtar stillingen etter Gorm Benno, som har vært ansatt som daglig leder i Ebm-papst siden 1992. Benno har gått over i en ren salgsstilling og skal etter planen gå av med pensjon neste år.

Trygg på Cooper

- Det er med tilfredshet jeg nå overlater daglig leder ansvaret til en velposisjonert bedrift til Tom som kjenner bedriften like godt som meg, sier Benno.

Ebm-papst AS en del av et verdensledende og globalt selskap innen utvikling, produksjon og salg av energieffektive vifter og EC-motorer. Ebm-papst AS har kontorer i Oslo og Trondheim. I regnskapsåret 2018/19 oppnådde selskapet globalt en omsetning på rundt 2,2 milliarder euro. Over hele verden har Ebm-papst rundt 15 000 ansatte på 18 produksjonssteder og i 57 salgskontorer.