FULLSATT: Driftskonferansen 2019 var utsolgt. Over 400 deltok.
FULLSATT: Driftskonferansen 2019 var utsolgt. Over 400 deltok.

Driftskonferansen feirer 25 år - flytter til desember:
Slik blir jubileumskonferansen

Gjennom 25 år har Driftskonferansen vært den største og viktigste møteplassen for eiendomsforvaltere og byggdriftere i privat og offentlig sektor. Velkommen til jubileumskonferanse 2.- 4. desember om bord på Color Fantasy.

Published Last updated

Mens mange har vært permittert eller tilbragt de siste månedene på hjemmekontor, har forvaltere og byggdriftere over hele landet jobbet kontinuerlig med å holde bygg og infrastruktur i kontinuerlig drift.

- Det hviler et tungt ansvar på de som har jobben med å holde hjulene i gang og mange har fått tillagt nye arbeidsoppgaver den siste tiden. Skal du jobbe som forvalter eller byggdrifter, så må du være forberedt på det meste. Og jeg er utrolig imponert over det arbeidet som er lagt ned i den tiden vi har vært gjennom, sier daglig leder i NemiTek og arrangør av Driftskonferansen, Thor-Jostein Egeland.

- Nå er det lenge siden vi har vært sammen og vi gleder oss til desember. Det blir en minnerik konferanse, sier daglig leder Thor-Jostein Egeland hos arrangøren NemiTek.
- Nå er det lenge siden vi har vært sammen og vi gleder oss til desember. Det blir en minnerik konferanse, sier daglig leder Thor-Jostein Egeland hos arrangøren NemiTek.

- Det å få lov til å jobbe med og mot så flinke fagfolk har, gjennom 25 år, vært et privilegium. 25 år er lang tid, men det føles ikke lenge. Fordi dette er et fagområde og fagarbeidere i konstant utvikling. De søker hele tiden mot å optimalisere måten de jobber på. De vil alltid bli bedre. Det er det som er så inspirerende.

Flyttes til desember

Driftskonferansen ble arrangert for første gang i 1995. Den har vokst i størrelse fra år til år og har vært fulltegnet de siste seks årene. I fjor deltok over 400 fagfolk på konferansen. Normalt arrangeres konferansen i september, men på grunn av korona-epidemien flyttes årets konferanse til desember.

- Det gjør at flere vil få anledning til å bli med. Og for de som blir med blir det en anledning til å knytte kontakter, få faglig påfyll, ta årets julebord og gjøre unna en del av julehandelen.

Programmet

- Vi skal markere jubileet på konferansen, men vi skal også se fremover. Digitalisering har vært et av de viktigste temaene de siste månedene og nå kommer det med full styrke inn i eiendomssektoren også. Vi har hentet og vil hente de beste foredragsholderne vi kan tilby for å snakke om dette, lover Egeland.

Konferansens fagprogram dekker alle de viktigste områdene innen eiendomsdrift.
- Nå er det lenge siden vi har vært sammen og vi gleder oss til desember. Det blir en minnerik konferanse, sier Egeland.

DRIFTSKONFERANSEN er Norges største konferanse om forvaltning, drift og vedlikehold, og arrangeres av NemiTek i samarbeid med bladet Byggdrifteren. Konferansen avholdes om bord på Color Fantasy, som går fra Oslo til Kiel den 2. desember, og tilbake den 4. desember 2020. Konferansen har vært fulltegnet de siste årene, så vær rask med å sikre deg en plass!

For påmelding gå inn på driftskonferansen.com.

Velkommen til jubileumskonferanse!

Powered by Labrador CMS